torsdag 16. oktober 2008

Pakke:-)

I dag var det min tur til å henta pakke på posten. Eg var innom netbutikken http://www.sweetmemories.no/ ein kveld, og forelska meg i ein knappeboks av alle ting. Veit ikkje om det er fleire enn meg som har ein haug med knappar i diverse variantar liggande rundt om kring. Alle klær kjem jo med ekstra knappar, men den dagen eg har bruk for dei veit, eg aldri kvar dei er. Når eg såg denne koselege knappeboksen måtte eg berre hiva meg rundt og bestilla. Endeleg skal alle knappane mine få ein heim:0)
I tilleg til knappeboksen bestilte eg ei fiolsåpe i gamaldags boks. Hadde tenkt å gi ho vekk i julepresang, men ho er så fin, at det kan vera eg må bestilla ei ny. Eg og vil ha;) Ikkje berre fekk eg boksen og såpa eg hadde bestilt, men ei koseleg gave i tillegg. Ein nydeleg boks med lepsyl.
No er knappane på plass i boksen og såpa og lepsylen ligg til pynt på badet, saman med noko anna fint, eg skal visa dykk seinare. Eg har nemleg vore på shopping i dag............Fekk pengar att på skatten, og gjekk hen og "snopte" litt etter treninga i dag. (Så fekk eg sagt at eg hadde trent, og. Leeeenge sidan sist). Tusen takk til Monja Helene på Sweet Memories for koseleg gave. Kjem nok innom nettbutikken seinare og. Var ein nåleboks, og eit førstehjelpsskrin som ropte på meg der inne.................

4 kommentarer:

mali-mo sa...

Takk for koselig kommentar inne hos meg! Forstår godt at man kan bli litt redd for de store dyrene med de stive blikkene ja, det var jeg også som barn.

Lillemalien er imidlertid helt uten denslags hemninger og ropte "hallo løven!!!" til alle store dyr med tenner som hun så...

Kjempefin pakke du har fått i posten. Er så enig me deg, Sweet Memories er en kjempeflott nettbutikk, med utrolig god service ;) Det førstehjelpsskrinet har jeg også blinket meg ut. Tror det blir et helt nødvendig innslag på sommerannekset vårt, både interiørmessig og i forhold til plasterbehovene ;)

Jeanette sa...

Kosleg blogg du har:))
Den knappeboksen vil jeg og ha,genial..akkurat sama her i huset...legg knappar overalt!!!:)
Ha ei kjekke helg!
Titter innom igjen..

Lisemoren sa...

Flotte ting du har kjøpt.Jeg elsker slike bokser og esker med fine mønstre. Bildet av barna på kjøkkenbenken var så nydelig, det tok meg rett tilbake til mine egne var små. De har vokst opp på kjøkkenbenken her i huset. De er fremdeles med og lager mat, men ordner mye selv. Jeg kan ringe hjem fra jobbenog si til datteren min på 11 år at hun kan bake en kake fordi noen har ringt og sagt at de kommer på besøk. Da jubler hun og når jeg vel er hjemme er alt klart og oppvasken ryddet vekk.

Livet er heeerlig sa...

Å kjempefint det knappeskrinet var, jeg mp innom den nettbutikken og snoke med en gang. Kjempereklame du gir :)
Ha en fantastisk flott kveld i godstolen din hehe
*Siv*