søndag 26. oktober 2008

Mållaus......


Tenk eg har fått to awardar på to dagar. Eg vert reint mållaus:) Tusen takk Solveig.:0) Om nokon kan kallast positiv bloggar må det vel vera deg. Du finn jo alltid noko positivt midt oppi det heile. Takk igjen. Eg leverer umiddelbart denne vidare til Anette i http://guttemammas.blogspot.com. Du har ein kjempekoseleg blogg, og eg synes alltid det er like kjekt og kikka innom hos deg. Du må ha nokon av dei skjønnaste gutane eg har høyrt om:0) Den neste eg sender denne vidare til er http://minevakretanker.blogspot.com/. Du er omtrent like fersk som meg i bloggeverden, og eg gler meg alltid til å kikka innom hos deg:)
Her i huset er formen til ungane stadig stigande, noko eg er kjempeglad for. 14 dagar med meir eller mindre sjuke ungar held!!!!!! Formen til oss vaksne i huset er derimot stadig synkande.........Kjenner eg tetnar til i heile toppetasjen, så eg håpar berre eg kjem meg på jobb i morgon. Trur eg får la dette vera alt for i kveld, og innta horisontalen. Ha ein fortsatt god sundag:-)

4 kommentarer:

Lisemoren sa...

gratulerer med ny lysekrone. Det er så kjekt når man blir belønnet etter å ha ventet ......... og ventet....... på noe godt. Det kjenner jeg godt til. Det er rart med det, man skal jo ha tid til å kose seg også. Gratulerer med ny award og god bedring : )

Jeanette sa...

Gratulerer med Award!:)))
Og God bedring:) håpar du helde deg frisk!
Ha en fine mandag..

Det blå hjertet sa...

Gratulerer med award... Enda ikke helt forstått hvordan det award-systemet er...:) Men stas!!

Ha ei god uke!!

C.

Solveig sa...

Så gode ord du skriver om meg da:)
Koslig å høre!

Fortsatt god bedring;)