tirsdag 7. oktober 2008

Bursdagspresangen til frøken dings

Her ser de eit av mine beste kjøp. Frøken dings fylte 2 i sommar, og eg gjekk lenge og lurte på kva me skulle kjøpa til ho. Ho likar å leke med dukkehus, så ho mor tenkte at eit dukkehus måtte vera perfekt. MEN sida tutta berre fylte 2, måtte det vera eit dukkehus som tålte litt, og eg forelska meg i eit slikt dukkehus frå LeToyvan. Då var det berre eit men att, og det var minst like stort. Dukkehuset, utan noko innhald, kosta rundt 1200.- kr, og det synest eg er litt i meste laget for ein bursdagspresang til ein 2 åring. Dermed vart planen lagt på is, og eg byrja å tenke på andre alternativer. Så, etter å ha henta mi fantastiske sjølvlaga glaskule på glasblåseriet i Ålborg, snubla eg over ein nydeleg barnekledebutikk, med 40% på alt. Her MÅTTE eg jo berre inn. Når eg kom inn i butikken viste det seg at dei selde nydelege treleker som og var til 40% - og no skjønar du kanskje teikninga..........................


Ganske rett. I ein krok stod dette dukkehuset til 40%, og ikkje nok med det; dukkehuset var i utgangspunktet prisa til nett i overkant av 700.- kr!!!!!!!!! Eg innhenta husbonden, som av forståelege grunnar var plasert på ein fortausrestaurant for å eta is med våre søte små (ungar på 3,5 og 2 passar dårleg inn på eit glasblåseri), og sa at dette huset MÅ me berre ha. Som den eksemplariske husbond han er, sa han seg sjølvsagt enig. Det var berre eit problem - vårt forråd av danske kontantar var ikkje mykje å skryta over nett der og då, og butikken tok ikkje kort. Me vrengte lommer og lommebøker, og kom opp med nok til huset, to sett møblar, og dukker. Prisen - 798.- kr!!!!!! Eg har framleis ikkje kome over kor heldige me var, og frøken dings elskar dukkehuset sitt. No drøymer eg om bilen med retrocampingvogn som høyrer til. Me får sjå til jul........

7 kommentarer:

♥ H@rmoni ♥ sa...

Grattis med ny blogg!
Så flott at du fikk fatt i et dukkehus på tilbud! Ekstra gøy å handle når det er noe vi har tenkt å kjøpe, og så dukker det plutselig opp til nesten halv pris. Det er jo så gøy med dukkehus, men det er veldig dyrt med ting til dem.
Kunne tenkt meg et som jeg kunne ha tapetsert og innredet i miniatyrformat.. ;O)

Auuud sa...

Åh! Det må jo bare være alle småjentes drøm! :) Fint hus - gratulerer med et godt kjøp!

Siren sa...

Å for et søtt dukkehus...det ville min lille knerte på 4 år også ha likt!
Takk for hyggelig kommentar forresten! Jeg tror jeg må gå for noe sånt som å flette mine to små kuriositeter inn i en eller annen dekorasjon ja! :)
Skjønner godt hva du mener angående å finne en plass å ha et lysthus på, for det er faktisk avgjørende om han velger å ha noe slikt i hagen sin...vi valgte en plass som var lett å gå til i fra hovedhuset, med tanke på om man skal spise og slikt i det, så blir det ikke så mye arbeid å bære inn og ut. Det er også veldig viktig å plassere et slikt hus på en plass der man liker utsikten veldig godt!
Ha en super kveld!
:)

Nr. 5 sa...

Heisann
Hehe, så rart. Jeg gikk og kikket på akkurat dette huset i dag jeg. Her var det derimot ikke noe 40% avslag. Men det var jo utrolig fint da. Kanskje det ligger under treet til jul, hvem vet ;)

Ha en fin onsdagskveld

mali-mo sa...

Tusen takk for koselige ord inne hos meg. Befriende å høre at andre også nikker litt begeistret over Toros muligheter ;) Koselig blogg her hos deg :)

Dukkehuset var jo et kupp! Hverken mer eller mindre. Kjempefint. Også gir det en sånn herlig følelse å finne flotte ting som er RIKTIGE på salg, sånn helt uventet, hihii, nå hørtes jeg fryktelig materialistisk ut, men...

Lillemalien ønsker seg sykkel til 2-årsdagen hun. Det har hun ønsket seg siden hun leste bok om en gutt som hadde bursdag da hun var 1,5. Tror hun forstod konseptet GAVE umiddelbart ;) Dukkehus skal hun få når hun får nytt rom om noen uker, men ikke nytt da, vi er så heldige at hun skal få arve et Playmohus i skikkelig plastikk ;) Men det er faktisk ganske flott ;)(dog ikke rosa) ;) Ha en fin dag!

Fru Fjeldhammer sa...

så flink du har vært!! Kaos er slitsomt men hver gang jeg rydder blir det kaos etter en dag eller to.. jeg er ikke systematiker ihvertfall!! her bare slenges deg...*LOL*

Nydelig dukkehus du haar fått tak i, alle pikers drøm!!

klem

BO sa...

Nydelig dukkehus! Eg og måtte jo kjøpa dukkehus, om husbonden var svært uenig. Det er nok denne jentedraumen vår, der eit sånt hus hadde fått oss til å gått rett i bakken!!!
Veldig enig med iallefall 1 gong i veka besøk av folk som aldri har vore innom!!! Då skulle det faktisk vore stell på sakene! Heheheh!