fredag 17. oktober 2008

Morgonstemning på verandaen

Skulle eigentleg legge ut litt bilder av dei fine tinga eg kjøpte i går, men naturen er mykje finare en det me kan kjøpa........
Desse bileta tok eg i dagmorges då sola var på veg opp, før eg kjørte ungane i barnehagen. Det er enno litt blomar att på slyngpelargoniaen min, og i morgonsola med dråpar etter regnet i natt vert plantene reine kunstverka.


Ha ein flott haustdag. Her skin sola, og i ettermiddag kjem kulingen.........


7 kommentarer:

Anette sa...

Flere som har vært på verandaen en tidlig morgen ja....nydelige bilder du viser! Ha en toppers helg! Klem fra meg

Tove sa...

For nokre flotte bileter! Bilete nr. 3 frå toppen er suverent!!!! Legg meg gjerne til lista di, ja! Har allereie lagt til deg! Ha ein fin laurdag!

Nr. 5 sa...

Tenkte også jeg skulle ut og knipse litt i gårmorges, var første morgen med frost her. Men det var så kaldt, så jeg orket ikke, hehe. Flotte bilder.

Ha en fin lørdag

Anette sa...

Hei du!
Takk for koselig hilsen! Boken er virkelig nydelig, en sånn bok en må bruke lang tid på og lese mange ganger. Men den viser på en måte bilder fra hjem som de færreste har, så det er litt vanskelig å overføre til sin egen stue. Jeg synes den er vakker, men ikke et must om du skjønner...!

♥ H@rmoni ♥ sa...

Stilig med dråper på bladene! Skikkelig flott!
:O) Fint at du får tid til tidlig morgenfotografering!
Fortsatt god helg!

Farmendamen sa...

Tusen takk for hyggelig besøk.
Så fin blog du har og nydelige barn.Må være fint å bo så nære besteforeldre.Nå skal jeg inn og titte på den nettbutikken med knappebokser etc.
Ønsker deg en fin søndag med familien.

Solveig sa...

Hei hei:)
Så nydelig bilder!
Så vakker naturen er.
Flink til å ta bilder du da:)

Det med stiklinger så fikk jeg høre at de måtte taes før den 30 september,så jeg fulgte jo dette. Vet man tar om våren og,men jeg vil helst ha de store til sommeren igjen:) Bare ta stiklinger du og,som du sier du hadde jo bare kastet de ellers.

Håper du har hatt ei kjempe fin helg:) Og ha en fortsatt fin søndag.