onsdag 22. oktober 2008

Mitt blå vindauga

Sidan det meste av energien min om dagen går med til to sjuke ungar, og ei irriterande mus, er det litt tomt i bloggdelen av hjernen.............Tenkte difor at eg skulle visa dykk bilete av det blå vindauga mitt. Dette er nokre ting som eg fekk då eg enno var tenåring. Dei har fulgt meg sidan, og eg likar den kobolt blå fargen i glaset. Dette er faktisk dei einaste tinga eg har i denne fargen når eg tenkjer meg om.
I sommar fekk samlinga eit nytt medlem.......Som eg sa i eit tidlegare innlegg fekk eg vera med å blåsa ei glaskule, og her heng ho i vindauga mitt. Litt vindskeiv, men "sjølvgjort er velgjort." No har eg etter 6mnds leiting og tenking endeleg kjøpt nye stovegardiner, så då veit eg ikkje heilt kva som skjer med kula mi, for då vert det liftgardin her. Dei gamle gardinene kosta 40kr stk på KID då me flytta inn i huset, og ungane har brukt dei både til å gøyma seg i, og tørka fjeset i, så det er på tide med utskifting. Når dei nye gardinene er på plass skal de få sjå resultatet:0)

Då er tida inne for å krypa under dyna. Med både mus og born som er vakne på natta må ein nytta dei timane med søvn ein kan få;) Natta:0)

9 kommentarer:

anitas lille lykke sa...

blått er flott.
god bedring til syke unger, d kan være slitsomt, ja.
håper du finner musa.
klem

Solveig sa...

Kjempe fine blåe ting du har:)
Liker veldig godt den dype fargen.
Den kula var kjempe fin.

Litt av noen dager på deg da,med syke barn og mus i hus!
God bedring til de:)
Og håper muse problemet vil gå over. Du får passe på deg selv oppi alt og!

Takk for gode ord hos meg;)

Klem fra meg:)

Anette sa...

Syke unger og mus i hus, huff og huff! Jeg er veldig glad i blått, har fortsatt blå vinglass fra det glade nittitallet!!Er så fiiint til hvit duk og hvitt servise!! Håper dere får en rolig natt!1 Klem fra meg

Lisemoren sa...

Hei igjen. Det var en nydelig glasskule du hadde laget. Må ha vært kjekt å få prøve. Lykke til med musejakten, og god bedring til barna. Nå har jeg puttet petuniane inn i boden. Skal prøve å følge tipset ditt. Ha en fin kveld

MOLLY sa...

Hiver meg på blått er flott:))
Ønsker deg en flott helg!

Anette sa...

Med ønske om god helg..., titt innom meg! Klem

BO sa...

Knallfin den kulo!!! Kanskje du skulle starta som glassblåsar!!??
Her er også ungane snufsete og snottete, men eg (bank i bordet) håpar me klarar å reversera det...
Kosa dåke i heimen! Musevisa er ein fin song...heheheheheheh! :-)

Anette sa...

Velfortjent! Jeg høyreklikker på bildet, kopierer og legger den inn i mine dokumenter på biler. Så går du inn på utforming og så på legg til gadget. Så går du på "legg til bilde" og browser den fra dine egne bilder! Lykke til, du må jo vise den frem!!

Det blå hjertet sa...

Oi - ikkje kjekt med syke unger! Og heller ikke uventa besøk... Håper det går seg til:)

Jeg liker veldig godt blå ting - og det var et fint pynta vindu. Kjekt nå ting har så klassisk preg at du ikke blir lei:)

Ønsker deg ei god helg!!

-C