fredag 8. mai 2009

Ny blogbutikk - og den er litt min.....

Ja no vart du nysgjerrig;) Eg kan diverre ikkje skilte med ein lekker interiørbutikk, ei heller ein gjenbruksbutikk.......Til gjengjeld er butikken både miljøvennleg og økologisk;)

April_2009_234

Eg er nemleg miljøkonsulent for Norwex. Dvs at eg har homeparties der eg sel microfiberprodukter til reingjering, og økologiske hudpleie produkter. Med desse reingjeringsprodukta nyttar du ikkje såpe, kun vatn. No har Norwex opna nettbutikk, og der kan du handle hos den enkelte miljøkonsulent, dvs at du kan gå inn og handle hos meg:) Dette synes eg er litt spanande, så i tida framover dukkar det nok opp eit og anna reingjeringstips på bloggen min, og produkta kan du finna her. Vil du handle hos meg klikkar du på registrere oppe i venstre hjørna. Du vil då få opp eit kunderegistreringsskjema der det fyrste du må gjera er å velge deg ein miljøkonsulent. Klikk på rullegardina og velg Vestlandet, då dukkar det opp ei ny rullegardin, og der vel du Vyzantios Henriette S, og dermed handlar du hos meg!!!!! Jippi!!!! ( og der forsvann den siste illusjonen om å vera anonoym...)

atibac_Mini_Starter_Pack

Dersom du lurar på om dette er noko særleg, så kan eg sei at eg i utgangspunktet ikkje likar husarbeid, så alt som kan gjere det lettare er supert. Med våtmoppen min vaskar eg alle golva i fyrsteetasjen på 15 min, kun ved hjelp av vatn! Vindusvasken er like enkel, berre klikk her og sjå. Tenk på alle kemikalia du sparar naturen for, og alle pengane du tenar på å ikkje kjøpe såpe:)

Supre hudpleieprodukter har dei og, men dei skal eg sei meir om ein anna gong. Klikk deg inn på Norwex og sjå.

Då var dagens reklame unnagjort for i dag.

Ha ei strålande helg. Helgevasken tok eg med microfiber og vatn tidlegare i dag, så no skal eg belønne meg sjølv med is og jordbær:0)

6 kommentarer:

Lisemoren sa...

Så spennende da. Jeg har brukt mikrofiber mye, og kjøpte mobb og kost og masse greier for noen år siden. Men jeg savnet såpelukten litt jeg. Men på speil, vinduer og bordplater var de jo supre, det må jeg si. Jeg skal gå inn på sidene dine og lese mer om dette senere (når jeg ikke er så trøtt i knollen, he,he). Det er viktig å spare både miljøet og penger, så det er jo supert at dere kommer på nett også.

God helg

Lisemoren sa...

jeg kjøpte meg mopp, ikke mobb, huff : ) Trykkfeilene lurer seg med : )

Anonym sa...

Så spennde! Må nok kjøpe meg noen vindusvask produkter... kan snart ikke se noe ut av vinduene her...

Guttemamma sa...

Jeg skal sjekke!!! Lykke til,min venn!!
Klemmer

Tante Mimmi sa...

hææ! Er det Henriette du heiter? Nei no vart eg overraska!!!

ingebjørg sa...

kjekt å lese i bloggen din!!! takker for inspirasjon :-) ha ei fine helg