mandag 25. mai 2009

Ein smak av sommar

 

Sommerstemning

Her er eit lite glimt av livet på hytta i helga. Den vesle lekehytta vart bygd til syster mi midt på 60 talet, og eg har veldig lyst til å pusse opp litt i sommar...............

Eg lovde nokre interiørglimt, men det vert neste innlegg. No må eg til å gjera litt. Eg har nemleg "sløst" vekk formiddagen min her:

Mai 2009 310

Eg har gleda meg slik til å nyyyyte den fine uteplassen min, og i dag var været på mi side;) Eg lovar å stikke innom til dykk alle i løpet av morgondagen, no ropar klesvasken, vaskinga og middagen........Ha ein flott dag vidare:0)

6 kommentarer:

pepperkverna sa...

Det så hyggelig ut.....Hege

Veronica sa...

så koselige bilder.

Håper jeg får litt fint vær her også, så dagene kan sløves vekk i solen. :)

Ha en flott mandag videre. :)

Lisemoren sa...

Så fine sommerbilder da, og uteplassen din var veldig trivelig. Ja, det er fort å rote vekk noen timer når det er så mye fint å titte på hos andre. Jeg kom hjem fra hytta i går og satt pal noen timer. Det merkes når det går fem dager mellom hver mulighet til å bruke pc, he,he.

Håper været holder seg hele uken, klem fra lisemoren : )

Guttemamma sa...

Ikke sløsing det vet du,Henriette:-),investering i sjelefred!!

Lisemoren sa...

Hei igjen Henriette.
Ja visst har jeg fått tak i frø til fattigmannsorkide i år. Jeg kjøpte mine på plantasjen, og har sådd dem også, inne tidligere og ute nå nettopp. Men de jeg sådde først er fremdeles små og sturer fordi jeg ikke har plantet dem ut ennå, men det skal jeg gjøre , he,he. Du kan så dem ute lenge ennå, de kommer fort i blomst og er fine syns jeg.

Jeg er ofte på hagesenteret og kan se om jeg får tak en pakke til deg og sende deg den, dersom du vil. Da må du maile meg en adresse : )

Klem fra Lisemoren

Rosa sa...

det såg herleg ut med varme dagar på hytta, og ikkje minst ei god stund på uteplassen din. Det er då ikkje sløsing med tid? Eg vil heller kalle det å sitte på lading :)

Gler meg til interiørbilder!