torsdag 28. mai 2009

I morgon, i morgon.............

...............men ikkje i dag,                                                                              nei i dag, nei i dag gjer eg ikkje det slag.                                                       I dag vil eg liggja på ryggjen å sjå,                                                               på Lerka so svinga seg høgt i det blå.                                              Stanley Jacobsen

Mai 2009 247

I grunnen har denne veka vore nett slik. Eg får ikkje gordt "det slag". Har sjølvsag gjordt ein del naudsynte ting som klesvask, golvvask og vasking av bad, men ellers så har eg berre drive dank.

Mai 2009 259

Men litt deilig er det jo med slike dagar. Rein luksus i grunnen å kunne una seg å "sitja på baken å sjå, på bloggar so fine og koslege så" Fritt etter Stanley Jacobsen

Mai 2009 243

I morgon reise me til hytta att. Værmeldinga lovar sol,sol,sol, og eg har svidd av svimlande 650,- kr på solkremar til oss alle. I tillegg har frøken dings og storebror fått nye sandalar. Jammen er det dyrt å byrja på  sommaren;)

Mai 2009 252

Denne koselege karen passar på i steinbedet vårt på hytta. Eg har same blå plante i eit steinbed her heime, og synes den intense fargen er absolutt fantastisk, men eg har gløymt namnet. Nokon som veit????? Alle bileta i dette innlegget er tatt i hagen på hytta. 2 mål tomt fører til litt hagearbeid, men det synes eg berre er kjekt. Drøymer om masse gammeldagse stauder og roser, slik at hagen stort sett tek vare på seg sjølv i framtida.

Mai 2009 244

Dette bedet er på veg til å verte nettopp slik. No blømer Orientvalmue, og ein gul/oransj valmue som eg ikkje hugsar namnet på, så overtar blå Iris og ei nydeleg raudoransj daglilje, før Breiskolm (erteblomst staude utan lukt) kjem i blomst utover sommaren.(Den klatrar på den heller provisoriske nettingen....) Her håpar eg å få på plass fleire stauder etterkvart, slik at me kan plukke inn litt. Ridderspore, Kjempeklokke og prestekrage står høgt på ynskjelista.

Sommerstemning1

Tusen takk for alle koselege helsingar, skal prøve å legge inn nokre spor etter meg rundt forbi før eg tek helg i morgon:) No får eg prøve å gjere litt i alle fall........

Så får knoppen til Orientvalmuen ynskje dykk alle god helg:)

2 kommentarer:

Rosa sa...

Så fine hagebilder! Eg drøymer òg om fine staudebed, men tek tida til hjelp. Trur det vert eit salig "rotihop" av blomar og fargar til slutt, men det har jo sin sjarm, det òg.

håpar de får nydelege dagar på hytta, og kan "sitje på baken og sjå" endå litt meir :)

God helg!

anne -moseplassen sa...

liljekongvall!
*drømme*

en nydelig liten blomst med stoor duft :)