torsdag 18. desember 2008

Nissefest

I barnehagen er det nissefest i dag. Sidan nisseutstyret her i huset er på eit absolutt lavmål, måtte ho mor ut å handla, og tildeldigvis snubla eg over desse koseleg draktane til 29.- på Rema. Jippi!!!!

Det var stor stas å få ikle seg nissedrakt for å gå i barnehagen, og eg måtte jo berre forevige nissane, mens draktane enno var heile og reine..........Heilt utan å vera forutinntatt må eg sei at dette må vera dei to søtaste nissane eg nokon gong har sett;)

Eg har rett og slett vurdert å setje meg ned for å laga "romjulskort", for eg innser at julekorttoget nok har gått.......men eg må jo dele sjarmtrolla mine med flest mogleg;)


Det har vore stilt inne hos meg nokre dagar, men det har vore aldri så lite travelt.....Mandag nytte eg ein fantastisk julekonsert med Carola, der det var julestemning, og julebodskap i massevis, og i går feira eg min 35. bursdag. Eg er framleis så barnsleg at seg synes bursdag er kjekt, så eg nytta høve til å feira! Så i dag har eg dumpa ned i ein stol, og kosar meg med kaffi og kakerestar.....nam......Ha ein flott dag:0)

4 kommentarer:

BO sa...

Hei!
Takk for tipset om nisseklede til kr. 29,-! Eg suste avgårde i går for å sikra eit ekemplar til minstemann, og det vart jo ein suksess! :-)
I morgon er det siste dagen for dei to små i barnehagen. Neste veke blir fri for "skolens slaveri"...
Ha ein kjekke kveld!
Og ja, dei to nissane dine er UTRULIG skjønne!!!

Tante Mimmi sa...

Hei hå nå er det jul igjen!
Ja, dei er utruleg søte og så ser dei ut som om dei er god vener!
Eg gløymte heile nissebestyret,men den lure barnehagen haddde handla inn- såååå nissedrakt på alle!
Dagane fyk! og ja- eg låner vekk trappevaskara/vinduspussar- og karen din kan og sikkert setja i arbeid,bæra ved?! sidan eg no er mest kjend for barnearbeid!:)

Guttemamma sa...

Skjønne smånisser!!! Natta

Lisemoren sa...

Gratulerer med overstått bursdag,kan skjønne det er stas. Så fint at konserten svarte til forventningene også. Det er viktig å kose seg midt i all førjulsaktiviteten. Nydelige nissunger, helt klart i toppskiktet over de søte. Ha en fin helg : )