søndag 14. desember 2008

Himmlen i min favn

I morgon skal eg på julekonsert med Carola. Eg gler meg noko vanvittig!!!! For meg er den første jule cd`en til Carola synonymt med julestemning. Då eg fekk den som bursdagspresang, fekk eg han overrakt nettopp i Betlehem, framføre fødseleskyrkja der han var innspelt. Når eg høyrer Carola synga den fantastiske vuggesangen; "Himlen i min favn", der Maria undrar seg over kven dette barnet ho held i armane sine verkeleg er, då er eg i Betlehem, under stjernehimmelen. I morgon skal eg pakke ein haug av lommetørkler, og gjere meg klar til å nyte julestemningen live:)

13 kommentarer:

Guttemamma sa...

FRyser på ryggen av innlegget ditt...det er stort dette her! Ha en flott konsert, hilsen Carolafan

Nettelita sa...

Det kommer nok til å bli en herlig opplevelsa ja.. :)
Jeg skal på konsert i morgen jeg og faktisk, Stille natt. Gleder meg til å virkelig få piffet opp julestemninga i sjelen.. Hehe! :)

[ barn i heimen ] sa...

Åååå - du er heldig!!! Carola cd`en er fantastisk. Blir sikkert en nytelse. Er også Carola-fan - og har faktisk vært så heldig å få kore henne i Spektrum. DET var stort det... Lever litt på den enda:)

Håper du får en magisk kveld...men noen himmelske glimt:)

Therese sa...

Din heldiggris. Jeg kunne tenke meg på konsert mede Peter Jöback jeg. Herregud, for en stemme og ikke spesielt stygg å se til heller :) Han holder konsert i Oslo den 16. men det blir litt for langt. Ved en seinere anledning kanskje? :)

Kos deg masse på konsert, og det er bare å legge meg til. Det er bare koselig :)

Tussaluso sa...

Ååå, so heldig du e'. Har dvd'en av Carola sin julekonsert i Betlehem. Den tar eg fram kvar jul. Han e so' fantastisk fin. Ha ein fin opplevelse.

Tante Mimmi sa...

Oy! Eg synest du er heldig, men det flottaste var jo staden du fekk overresk bilettane! (eg leste rett!?) Magisk som mitten ville sagt! Er han så romantisk!? Waw!
Du har ikkje bursdag i mrg vel????
Og takk for lysa! Det er såååå kjekt! Nydeleg i kråketreet!;)

Tante Mimmi sa...

kan kje skriva heller..trur eg må sova no!
overrakt! var ordet!

Solveig sa...

Hei hei:)
Så heldig du er!!
Carola er jo kjempe flink:)
Får skikkelig julestemning du nå da;)
Åh,bursdag!! Så stas:):)
Må feires det da.

Stor klem fra meg;)
Ønsker deg ei super uke!

Lisemoren sa...

Den sangen er en ac de fineste sangene jeg vet om. Jeg begynner nesten å gråte når jeg hører den. Kos deg på konserten. Nydelig innlegg dette : )

Vibeke sa...

Elsker den sangen...Vakkert!

Ønsker deg noen fine førjulsdager,
Varm klem fra Vibeke

Tante Mimmi sa...

GRATULERA MED DAGEN! tarammmmm!:)

Guttemamma sa...

KJære Henriette!! Gratulerer så mye med 35(?), det er da ingen alder, snart 40 jeg....KOs deg med familien, håper de vet å sette pris på deg!! Stor klem

Merethe sa...

hei du- hyllen er kjøpt på Interiørland her i Telemark. Butikkene har fått en alvorlig ansiktsløfting og de har fått inn sååååå mange fine møbler og annet interiør! jempe fin koselig stil :) Vet ikke dere har Interiørland i nærheten jeg?
Nåp kom jeg på at det ligger en award fra deg og, hvis jeg ikke husker feil? Huff, det må jeg få gjort noe med- det har gått i glemmeboka! Skal ordne opp i det når jeg får tid :)
Ellers får du ha det kjempefint på konsert! Det er bare å lene seg tilbake og nyte :)
Og foresten-barna dine er skikkelig søte! DEE øynene da!kos deg med dem i jula! Klem klem