søndag 7. desember 2008

Fleire koselege awardar har funne vegen til meg, og det set eg alltid pris på. Det er så utruleg koseleg, og overraskande, at nokon faktisk set pris på alle strøtankane og kvardagsbetraktningane eg skriblar ned. Tuuuusen takk skal de ha:)


Denne awarden fekk eg for ei stund sidan hos Solveig i http://solveig-minverden.com/ og no gjer eg han vidare til fru Pettersen, den glade familie http://bergsbygdaveien.blogspot.com/. Ein blogg eg nett har oppdaga, men som eg synes er kjempefin og fortener ein award.


Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold!"Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner.De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse.Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet,vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere,som igjen må velge seg åtte nye.Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.
Denne fekk eg frå Guttemammas, som eg nemde ovanfor, og eg må velge ut 8 som eg vil gje han vidare til og det må då verta:
http://lisemorshave.blogspot.com/
http://jeanette69.blogspot.com/
http://nettelitas.blogspot.com/
http://denhemmeligehagen-ingridmarie.blogspot.com/
http://detblahjertet.com/
http://tantemimmi.blogspot.com/
http://rosaunivers.blogspot.com/
http://posidriv.blogspot.com/
Alle desse flotte bloggane er verdt eit besøk,Denne har eg fått av Lise i http://lisemorshave.blogspot.com, og den vil eg gjerne gje vidare til ein av dei første bloggarane eg kom i kontakt med, og ein blog eg alltid gler meg til å kikke innom, nemleg Anette i:
htpp://guttemammas.blogspot.com.

3 kommentarer:

[ barn i heimen ] sa...

Åååå - snille deg! Det var jammen koselig:)
Tusen hjertelig takk...

Ta nå godt vare på denne fine tida - og nyt julehøgtida.

Ønsker deg ei velsigna jul - med mange fine øyeblikk og stunder:)

Haust sa...

Tusen takk, det varmar! :)

Ynskjer deg og dine ei god adventstid!

Guttemamma sa...

Så god du er , tusen takk!! Og så flotte ord, tenk at du gleder deg til å titte innom meg...klem og klem