onsdag 26. november 2008

To molly with love...........og ein award!

Dette hjarta er ei sympatierklæring til Molly: http://meandmolly.blogspot.com/ Eg vonar dagen i dag er betre enn dagen i går for deg Molly. Stå på!!!!!! Hjarta kan og vera ei påminning om at me må verta flinkare til å visa at me set pris på kvarandre. Det kan ikkje seiast for ofte:)
Solveig i http://solveig-minverden.blogspot.com/ viser stadig at ho set pris på andre, og denne gongen hamna denne koselege awarden hos meg. Tuuuuuuuusen takk! Eg skal nok gje han vidare, men må berre tenka litt først;) Ha ein flott dag.

3 kommentarer:

Solveig sa...

Tusen takk for gode ord på bloggen min:) Har ikke hatt mye tid til å svare siste dagene..
Morfar ble operert i dag så det går nokk framover:) Men spørs hvor lenge han kan bo hjemme når han har trapp.

De prisme kulene fant jeg på Kremmerhuset til 19 kr stykket:)
De var veldig søte ja!

Skal sjekke innlegget under her å jeg;)

Siren sa...

Hei, så koselig at du likte julepynt "makeovern" min! :)Det er morsomt å kunne lage noe nytt av gamle ting! :)
Gratulere med award!
Ha en fin uke du også!
:)

mali-mo sa...

Hei! Takk for koselig hilsen inne hos meg ;) Joda, med lungebetennelse og hjemmeeksamen hånd i hånd, så går no tiden, hehe. Ikke ideelt akkurat, men jeg får nå bare gjøre det beste utav det. Er bar en eksamen jeg har måttet droppe så langt, og har klart to, så da er det bare denne siste nå (krysser fingre).

Skal bli litt feiring dersom den går bra...eller, nåja, det er ikke så ofte de store feiringene med en liten jente i hus og lite barnevaker ;) men mali-mo mannen og jeg skal nok klare å bestille oss en pizza og ta dele en flaske vin på fredag, hehee!

Men først er det oppgave som gjelder, så jeg får komme meg tilbake over bøkene ;) Ønsker deg en kjempefin kveld..ooooops, natt er det vel. ;)