torsdag 6. november 2008

Heldige meg:)

I helga var mannen min ein tur til Tyskland. Han er frå Vestbreidda, og mange av venene hans heimante bur i Tyskland. År om anna har dei ei samling på ein leirstad i Gnadental i Tyskland, saman med koner og barn. Me fann ut at det vart for dyrt for oss å reise heile gjengen, men det var ingen grunn til at ikkje han kunne ta turen nerover. Det er trass alt ikkje så ofte dei møtest. Før han reiste spurte ha om det var noko eg hadde lyst på frå Taxfree. Eg bestilte nokre kremar, og som den sjokomanen eg er; ei eske Godiva sjokolade. Mmmmmmmmmmmm.
Som den snille mannen han er kom han heim att med betillinga innfridd, og ikkje nok med det; Eit nydeleg sett med smykke og øyredobbar i sølv med små diamantar:) Er ikkje eg heldig????Her er innhaldet i Godiva eska. Eg elskar skikkeleg konfekt, av typen der du berre treng ein bit attåt kaffikoppen. Denne skal eg kosa meg med leeeeeeenge. No må eg berrre få tak i ein pose Blå Java kaffibønner som eg kan mala og ha på presskanna mi. Blå Java og ordentleg konfektsjokolade - fantastisk!
Ps: Han kom i tillegg heim med ei 750g eske med Neuhaus konfekt og, men den skal han og få lov å eta av.............

12 kommentarer:

Torilpia sa...

Ja du er jammen heldig .. :o)

Kos deg med kaffe og sjokolade!

Tenk så fin du blir med de lekre smykkene!!!

Ha en flott tordag!

prinsesselinn sa...

Hei på deg, heldiggris.
Sjokoladen er kjempegod.
HAr du forresten hørt historien om Lady Godiva ?
Ha en fin fin kveld

prinsesselinn sa...

Til ære for deg:
Nytt innlegg på bloggen min :-)

Cathrine sa...

Takk for korselig kommetar inne hos meg :-)
Kjekt å få slike overaskelser ifra mannen da..
Sjokolade er bare nyyyydelig,kos deg masse..

Klem

Kristines verden sa...

Å så heldig! kos deg, klem i kvelden!

Solveig sa...

Huff, jeg som hadde skrevet den lange kommentaren så skjedde det noe rart med nette! Det er det verste jeg vet:P Da blir jeg litt irritert ja,hehe!

Så snill mann du har!
Det smykke settet var jo bare helt nydelig:) Hjerter slår jo aldri feil. Mm,den konfekten så god ut da:) Men jeg kan aldri ta en bit.. En blir til to,og to til fire osv!

Du har helt rett ang bursdagen min. Men jeg vasker ikke fordi jeg skal ha besøk,men fordi jeg vil ha en perfekt bursdag.. Men det ender jo opp med at dagen blir så lang fordi jeg styrer sånn! All vaskinga,bakinga, lang hjemmelaget middag osv. Så jeg er helt feridg på kvelden:P Bare for å ha en fin dag.. Skal ta det litt med ro i år,men baking må jeg da:) Må ha mye godt..
Takk for gode ord hos meg.

Ønsker deg med det samme ei riktig god helg:)

Rådyrveien sa...

Hei og takk for hyggelig kommentar.
Selvfølgelig er gutta (les; pappaene) gode å ha... Skulle bare mangle... hihi!
Så lekkert smykkesett du har fått av mannen din. Det likte jeg godt.
Ellers liker jeg best den norske sjokoladen, men må innrømme at det så jo godt og fristende ut på bildet ditt.

Ha en fin kveld du og!

-Hilde

Jeanette sa...

Oj oj oj hva mer kan glede et kvinnes hjerte en sjokolade og smykker....Mmmmm heldige du!!!^^, ønsker deg og dine en riktig fin helg!
KLEM J.

Guttemamma sa...

Nam, nam og atter nam! Skal jammen lage meg presskannekaff i dag selv! Jeg elsker å kle opp guttene og jeg, de har ganske mye fint tøy om sant skal sies. Sikkert mye stæsj til jenter da, ser jo det men jammen er det mye som ikke er så lekkert og...kos deg med sjokkisen og mannen din i kveld! Klem

Vibeke sa...

NAM-NAM......så deilig ut :o)
Vakre smykker!

Ønsker deg en fin helg,
KLEM

mali-mo sa...

Så ut som en herlig konfekt du hadde fått. Tror faktisk at akkurat dette merket har gått meg hus forbi (må være et av ytterst få hehee), så det skal eg se etter neste gang eg er ute og flyr ;) Så jammen fristende ut!

For en snill mann du har da, som kommer hjem med en så fin overraskelsesgave!

God helg!

Solveig sa...

Hehe, ja.. De fleste er vell veldig glad i søtsaker:) Men om det er sjokolade,lakris,salt osv er veldig forskjellig da,men jeg er en stoooor sjokolade elsker:D hehe!

Søt du, måtte jo takke dere for at dere er den dere er:) Fantastiske damer!

Ha en super lørdag:)