torsdag 27. november 2008

November

Hos oss er det skikkeleg Novemberver i dag. Det bles og regnar, og vert liksom aldri heilt lyst, men hos oss er det sommar likevel. Storebror er fortsatt sjuk, og no surrar og går "Vi på Saltkråkan" på DVD spelaren. Kjempekoseleg serie som eg er veldig glad i, og på Saltkråkan er det alltid sol og sommar - nesten i alle fall.
Så sjølv om illustrasjonen over ikkje er heilt betegnande, me manglar katten og storesystera, så er det nesten sånn. Vått, surt og kaldt ute, og varmt og koseleg inne. Illustrasjonane er henta frå ei gamal Elsa Beskow bok eg fekk då eg var liten: "Årets saga". Kjempeflotte illustrasjonar, og artige dikt om årstidene. Og snart er det jul.

Difor, når husbonden kjem heim om ein liten time, overtar han hus og ungar, og så reiser eg og svigerinna mi på julepresanghandel. Lista er klar, og eg håpar å vera ferdig med det meste etterpå. Det vil i så tilfelle vera ny rekord for meg. Eg er alltid seint ute med dei siste innkjøpa før jul, men forhåpentlegvis ikkje i år:) Ha ein fortsatt god dag.


4 kommentarer:

Solveig sa...

Hei hei:)
For ei koslig bok!!
Nydelige bilder, minner meg om da jeg var mindre å leste med mamma hver kveld;)
Så mange flotte barnebøker:)

Ønsker deg en fin torsdags kveld!

Lisemoren sa...

jeg var på julepresangshopping med en venninne i forgårs, supert. Vi var innomm alle dill og dall butikkene vi syns det er stress å gå i med ungene, så jeg hadde litt av hvert med meg hjem. Men bare en presang. Lykke til med juleforsettet ditt.

Bildene over var koselige, håper gutten snart blir frisk.

Jeanette sa...

God juleshopping! Godt å vera tidleg ferdig - fikk handlet noen i dag jeg også:o)
Flotte bilder du viser:o)
God helg!

Guttemamma sa...

Elsker de bøkene,herlig stemning!!!
Har en ganve igjen eller to til mannen min, og gave til minstemann ellers er det meste i boks tror jeg! Kalendergavene er pakket, julekortene kommet...skal skrive i helgen og to slag kaker i boks. Svært så fornøyd med meg selv...:-)Håper listen din er kortere etter dagens runde!! KLem