tirsdag 11. november 2008

Å, kor eg gler meg!!!!

Gjett kven som reiser til Athen neste helg:) Du gjetta rett. Neste Torsdag set husbonden og eg oss på flyet med nasen mot Athen. Gjett om eg gler meg. Husbonden skal på ei stor messe i forbindelse med jobben, og så spurte dei om ikkje han ville ha kona med........Messa er om storkjøkkenutstyr, og restaurant innreiing, så eg har ikkje tenkt å tilbringa dagane der, men her:

Eg skal pakka eit par gode bøker, gode sko og kamera, og begi meg ut i Athen sine gater på jakt etter koselege kafear med god kaffi, og gode kaker, og selvfølgeleg butikkar med spanande innhald. Eg gler meg!!! Det er første gongen husbonden og eg reiser åleine sidan storebror vart fødd for snart 4 år sidan, så det skal verta kjekt. Vert nok ikkje så mykje tid til romantisk storbyferie, men laurdag ettermiddag /kveld tek husbonden seg fri og då skal me kosa oss. Dessuten vert det eit par middagar med dei greske kollegaane hans, og dei eg har møtt av dei er kjempekoselege.
Ellers er det jo himmel på jord å kunna sove så lenge eg vil:)
Må berre seie tuuuuusen takk til mi snille svigerinne, og mor og far i nabohuset som stiller opp som barnevakter slik at me kan reisa. Lovar å kjøpa noko fint til dykk på turen. De er fantastiske:)

3 kommentarer:

Lisemoren sa...

heldig gris. Da må du virkelig kose deg. Er det varmt og fint der på denne tiden ? God tur i allefall : )

Solveig sa...

Så heldig du er!
Som får bli med til Aten:):)
Det kommer til å bli kjempe gøy!
Mye å se på,spise og sikkert kjøpe;) hehe!

Ønsker deg en super tur!
Godt å få litt tid alene og da,når dere først drar uten barn.

Stor klem fra meg:)

Vibeke sa...

Detta hørtes herlig ut!:o)Ønsker deg en super tur!

Det er ikke en Sara Reed kopp men jeg skjønner at du kunne tro det, den ligner.Synes arbeidene hennes er vakre jeg også :o)Koppen er lagd av en lokal keramiker,Eva Beate Laugerud.Synd hun ikke har en nettside, håper det kommer...

Engelen er lagd av en skulptør som jeg liker VELDIG godt, Elisabeth Helvin.Du kan sjekke ut hjemmesiden hennes: www.elisabethhelvin.no, der er det masse vakkert :o)Koselig at du liker noe av det jeg viser på bloggen min!

Ønsker deg en fin kveld!
Klem fra Vibeke.