mandag 2. februar 2009

Før.........

Eg lovde i forrige innlegg å legge ut nokre før bilete frå hytta. Det skal eg gjera, men etter bileta må de venta litt på . Dette vert litt før og under bilete:

Bilder Februar 010

Bilder Februar 015

Kjøkenet før og etter me fjerna golvbelegget, og pussa golvet. Soverommet me held på med ligg inn til venstre på bilete, ved sida av komfyren.

Glovbelegget var egentleg stileg, men totalt utslete, og det var rette og slett ikkje håp for det lenger. No skal me fjerna golvbelegg på alle golv, og mala dei lys grå:) Som det ser manglar det lister rundt vindauga. Me har skifta alle vindauga i huset, og skal no sette opp lyse mdf panelplater. Spisebordet, er eit gamalt bord som me har pussa ner og malt. Kjøkeninnreiinga skal og pussast og malast eggekvit, men de kjem det bilete av seinare;) Legg merke til deigen på bordet - underteikna slo til med nybakte rundstykker til sundagsfrukosten:0)

Bilder Februar 036

Dette er eit soverom, som no skal verta slått saman med stova. Dei har vore eit rom før, men vart delt ein gong i tida, men no skal dei verta eit rom att. Me har reve platene der den opprinnelige opninga var, men veit enno ikkje sikkert om me skal ha opninga slik, eller rive heile veggen. Her har me og reve vekk golvbelegg, og pussa ned golvet, så no er det klart for maling:0) Me har mykje arbeid i vente, og eg lovar de skal få sjå sluttresultatet:)

No vert det pause frå meg eit par dagar. I morgon tidleg reiser me til Haukeland, der storebror skal få fjerna mandlane, og er ikkje heima att før tidlegast torsdag.

Bilder Januar 191

Ha ei flott veke:0)

2 kommentarer:

mette sa...

Så spennende prosjekt! Ser at det er potensiale til å bli riktig koselig der :) Lykke til til storebror!

mali-mo sa...

Så flinke dere er!!!!!!!! Vet hvor mye jobb det er å slipe gul...og male...og i det hele tatt! Det ser og høres ut som om det kommer til å li kjempeflott! Gleder meg til å se videre bilder.

Lykke til på haukeland (er det overstått?)