torsdag 5. februar 2009

6. bilete, 6. mappa

Det er berre å inrømma det med ein gong. Eg juksa! Lisemor i blogen Lisemors have utfordra meg til å vise 6. bilete i 6. mappa, men det har seg nemleg slik at det ikkje berre er mine bilete som ligg lagra på denne maskinen, og eg føler meg ikkje heilt vel med å offentleggjere andre sine bilete.......Difor vert det 6. bilete i 7, mappa og det var dette:

Div bilder oktober 004

Ikkje verdas beste kvalitet, men litt artig. Dette var nemleg eit av bileta eg tok for å legge ut som første bilete på bloggen min. Det viser lykta utanfor inngongspartiet, i selskap med siste rest av erterblomar og Cobea Scandens, som aldri rakk å koma i blom. Eg sådde for seint, men i år lovar eg bilete av ein blømande Cobea Scandens. Og for dei som ikkje veit kva det er, får det fylgja med utover sommaren;) Utfordringa om å vise bilete 6 i mappe 6 kan de ta om de vil:)

Ellers er me heima att, og storebror er eit par mandlar, og ein polypp fattigare. Det heile gjekk veldig greit, og det kan sjå ut som om den store utfordringa vert å sørga for at han ikkje herjar for mykje, og å klara å aktivisera han nok til han får gå i barnehagen att. Kanskje eg skal dekka kjøkenet med plast og sleppa han laus med maleskrinet..........Frøken dings har forøvrig erklært at når ho skal fjerna mandlane, skal ho eta pølsa og drikka julebrus på ferja. Ja, ja den tid den sorg;)

Ha ein fin kveld:)

6 kommentarer:

Tante Mimmi sa...

Velkomen heim att!
Så godt at alt gjekk fint! Det var bra! Såg på bilda frå hytta- mykje godt arbeid utover våren! Spanande å fylgje med!
Sjåast om ...10 veker- har rekna ut at det er tida det tek om alle skal ha influensa i 14 dagar! Størsten er godt i gang!

Jeanette sa...

Flott bilde! Har fått utfordringa jeg og., så d kommer vel snart et innlegg:)
Ha en flott vinter helg!:)

mette sa...

Så koselig da! Klart du får ha meg på lista. Ønsker deg en riktig god helg :)

Bea sa...

Tusen takk for koselig kommentar på siden min. :o) hihi Jeg liker også det blå Honeybake...

Bildet var forresten kjempe fint.

Håper dere får en trivelig helg
klem fra Bea

Lisemoren sa...

Godt å høre at det går fint med storebror. Både gutten og jenten min var gjennom det samme da de var små. Bare at en av dem fikk dren, den andre tok mandlene. Pluss disse polyppene da. Det var ikke gøy, men gikk jo veldig fint.

Jeg ble skikkelig spent på den hemmelige blomsten du dyrker. Må begyne litt før i år da, he, he. Jeg treffer aldri helt selv. Men det er noe med å se at det spirer........ herlig. Jeg har fått badet fult. Men de er allerede litt skranglete, så nå skal de inn på et kjøligere rom. Det er nå det blir gøy fremover.

God helg : )

Guttemamma sa...

...alltid like god og snill du, Henriette!! Alltid så glad for hilsen fra deg!! nattaklem