fredag 13. februar 2009

Hu hei hvor det går!!!!!!!!!!

I dag har det vært ein merkeleg dag. Litt usikker på om han skal i kategorien god eller dårleg..........Dagen byrja i alle fall heilt supert. Eg fekk sova frampå, vakna til strålande sol, og glade ungar, og vissa om at me skulle på koseleg formiddagsbesøk til Svigerinno. Då tida var inne var det i grunen berre til å kle på oss alle tre, putta dei på kvart sitt akebrett, stappa ski og stavar i armane på storebror og rusla avgarde. Storebror for i akebakken med eit av favorittsyskenborna, og frøken dings koste seg inne med prinsesselego. Noko som betydde at eg kunne kosa meg med deilig te. Formiddagsmaten var ferske reker, nybakte rundstykker, loff, brus og litt søtt og kaffi til dessert. Fantastisk godt!!!!!! Tuuuuuuuusen takk for nyyyyydeleg mat:)

shrimp

Det er berre det at tida går litt for fort i godt selskap. Brått var klokka litt meir enn ho burde, og storebror skulle i bursdag kl 16.30. Me vart enige om at eg skulle springa heim å henta bilen, plukka opp ei niese som var på veg heim for helga, koma attende, henta storebror (frøken dings skulle vera der medan me var i bursdag), rasa heim, byta kler og då skulle me nok akurat rekka bursdagen. Som tenkt, så gjort, og me låg an til at me skulle koma tidsnok.

_0000599914_jpg_501268g

Vel ute i bilen starta eg bilen, byrja å snu, men syntes bilen rista litt vela mykje og høyrdes merkeleg ut, men eg tenkte at det nok ordna seg berre me hadde køyrt litt. Den gong ei!!!!!!!! Det vart berre verre og verre, motorlyset hadde slutta å lysa raudt og byrja å blinka!!! Kvar gong eg stoppa i eit kryss tenkte eg at ;No døyr bilen, no døyr bilen, så eg svigte inn på næraste bensinstasjon, ringte husbonden og sa han måtte komma og henta oss, ringte bursdagsselskapet og sa me ville verta seine og kjente at no byrja eg å verta LITTT stressa!!!!! Husbonden kom, me lirka bilen til ein verkstad, flytta barneseter og anna pø over i husbonden sin bil og køyrte til selskapet. Me fann huset me skulle til og sendte husbonden avgarde, berre for å oppdaga at det var feil hus! Me ringte til bursdagsselskapet igjen, fann ut kvar me skulle og labba avgarde, og kom fram 30min forseinka. Bursdagen vart ein suksess og husbonden kom og henta oss då det heile var over. 30 min forseinka.

Politikontroll 

Husbonden kunne fortelja at Politiet sikkert skulle ha kontroll, for han såg dei stilte seg opp, då han køyrde for å henta oss. Ganske rikitg. Politiet hadde rutinekontroll, og alle inkludert oss vart stoppa. Greit nok,så eg rota fram vognkortet, og husbonden leita etter førarkortet - som låg att på jobb...........No var det berre eit par hundre meter bort dit, så dei gjekk med på at eg kunne køyra bort og henta det. Uten at dei sjekka mitt sertifikat......Som tenkt så gjort. Sertifikatet vart henta, kontrolert og alt var fryd og gammen. Me avlerverte husbonden på jobb og køyrde heimover. No hadde Politiet kontroll på begge sider av vegne, så det gjekk som det måtte, me vart stoppa igjen!!!!! Denne gongen for å få kontrolert alle lysa, og igjen var alt i orden. Då kunne me endeleg henta frøken dings, og venda nasen heimover. Framleis utan at nokon hadde sjekka om eg hadde sertifikat;)

frustrert

I det eg stoppa utanfor huset kom eg brått på: HUSNØKLANE! Dei er på nøkkelknippet som husbonden har etter å ha levert bilen på verkstad.......Mor og far i nabohuset var ikkje heima, så då var det berre å køyra attende til husbonden 15 min vekke, og plukka opp nøklane. Heldigvis hadde politiet gått heim, for eg var litt usikker på om eg orka å verta stoppa igjen.

500boblebad871

Vel heima kunne eg bera to sovande ungar i seng, og kollapsa ned i badekaret. Når eg låg der med levande lys og ei god bok, og boblene maserte meg i nakke og rygg ( jada ,me har boblebad), så hadde eg det ikkje så verst likevel..................Det var ikkje før eg sette meg ned for å skriva dette innlegget, det gjekk opp for meg at det var fredag den 13..............

Ha ei flott helg:0)

Alle bilete: Google

8 kommentarer:

Tante Mimmi sa...

pooooooooor ju!
Hadde poletiet lite å gjer på i kveld eller????
Uff og uff! Godt alt enda i eit badekar!

Tante Mimmi sa...

Fantastisk måte å skrive POLITI på, med eller utan hijab!

Lisemoren sa...

Det er jo fælt, men her sitter jeg og ler. Tenk å bli stoppet om att og om att av på den måten. Får håpe det ordner seg med bilen. Det var i hvertfall bra at storebror fikk gått i bursdag. Selv kom jeg rimelig bra i fra fredag den trettende,uten alt for mye uhell. Jeg mistet riktignok brettet med ungenes ostesmørbrød med påleggsiden ned, både på vei inn og ut av ovenen, på jobben i dag. Men det var nok å ta av for når du er "18 barns mor" lager du så det holder en stund, så jeg var like blid. Huff, sa jeg til en kollega som stod der, dette var jo veldig uheldig. Hun lo godt og sa det er fredag den trettende i dag, så da fikk jeg med meg det. God helg : )

Hilsen fra landet sa...

Ojoj FORVIKLINGAR!!

Flottefotoshots og fortelling!

God helg til deg :-)

Dentinista sa...

Den fredag den 13.......!!!!!
En dag man ikke glemmer!
happy Valentines!
Klemmmm

SynnePynne sa...

Uff å nei for en dag! Stakkars deg, det badekaret gjorde nok godt etter slik en dag! :-)
God valentines dag!

Marit sa...

Litt av en dag ja. Det er lenge til neste fredga den trettende...

Jeg tror jeg legger meg inn som følger på bloggen din - likte den!

Marianne sa...

Uff, men det gikk jo bra da!
Takk for hyggelig hilsen hos meg : )
Hilsen Marianne