onsdag 21. januar 2009

Litt award filosofering.....................

En_klem_i_fra_meg

For å prøve å unngå og støte nokon med dette innlegget opnar eg med å gje vidare denne klemmen som eg fekk av Jeanette69.  Klemmar er alltid kjekke å få, og nett no varma han litt ekstra då eg er heima med sjuke ungar på 5 dagen.........Tusen takk:)Versågod, ta han med deg om du treng ein klem, og gje han vidare til nokon andre som kan trenge ein klem:)

Så til saken: Eg har nemleg tenkt ei god stund på dette med Awardar. Eg vert alltid så glad når nokon gir meg ein award, men samstundes kjenner eg at eg vert litt stressa. Awardane skal jo gjeast vidare, og ofte til maaaange, og eg kjenner eg stressar litt med at eg må få lagt ut eit innlegg  så det ikkje verkar som om eg ikkje bryr meg - for det gjer eg!!!!! Men eg ynskjer at når eg gjer ein award, så skal mottakaren få ei kjennsle av at eg set ekstra stor pris på akkurat DEN bloggen, og då vert det ikkje det same å gje han til 7, 8 eller9 andre samstundes. I tillegg synes eg det er kjekkast å gje han vidare til nokon som kanskje ikkje har same awarden frå før, men når alle skal gje vidare til så mange, ender det fort med at same awarden vert gitt til same person både 3 og 4 gonger. Og det er vel fortent!!!!! MEN då synes ikkje eg det er så stas å gje han til den personen sjølv om eg i utgangspunktet hadde tenkt det.  Eg har dermed fatta ei beslutning! ( dette høyrdes svært alvorleg ut, hi,hi) :

Eg kjem herved til å gje framtidige awardar (heretter kalla utmerkingar) vidare til 1. blogg, og utfordre vedkomande til å gje han vidare til berre 1 anna. På den måten synes eg det vert det litt meir spesielt å få ei utmerking. ( det kan jo vera at eg har trakka så mange på tærne at eg ikkje får fleire utmerkingar, men det får stå sin prøve;) Det kan og henda det tek litt tid før ei utmerking vert sendt vidar, då slikt av og til krev nøye ettertanke;)

Då gjenstår det og takka for 2 utmerkingar eg har motteke for ei tid sida. Begge skal eigentleg gjeast vidare til fleire blogar, men eg vågar meg til å inføre mine nye retningsliner, og gjer dei berre til 1 blog. Først denne frå Malimo. Tusen takk. Eg har ikkje gløymt han;)

award fra sn%C3%B8storm[1]

Den skal gjeast vidare til 1 blogg som ikkje er opptat av utmerkingar, men om å stifte nye bekjentskap, og den gjer eg til blomster i hagen. Ein kjempekoseleg blogg som er vel verdt eit besøk, og som er ganske fersk i blogglandia. Gler meg til å fylgje deg vidare:)

Denne utmerkinga

Kreativ_Blogger_Award[1][1]

fekk eg frå Lisemor med bloggen Lisemorshave. Heller ikkje denne er gløymt, og vert herved gitt vidare til ein blogg eg nett har oppdaga, og som eg synes er kjempeflott, nemleg Dentinista. Måten tekstane vert skrive på er så flott, og skapar ein heilt spesiell stemning over dei mest kvardagslege ting. Gje han vidare til 1 blog.

Då er det tid for å ta meg av mine søte små, og så håpar eg at eg ikkje har tråkka for mange på tærne, for det var ikkje intensjonen. Legg gjerne att ein kommentar på kva DU tenkjer om dette.

Ha ein flott dag:)

10 kommentarer:

Rådyrveien sa...

Er så enig, så enig!
Syns og det kan være vanskelig å velge så mange "riktige" mottakere til en award (ikke allerede har fått den). Blir liksom ikke så personlig heller da, syns jeg. Tror jeg neste gang skal følge ditt eksempel, også får vi håpe at enda flere følger etter! Hihi!

Ha en fin onsdagskveld!

Hilde :)

mali-mo sa...

Ingen nedtrampede tær her, hehe, bare så det er sagt ;)

Syns du tok den på en flott måte jeg, og ideen var lur!

Jeg blir som deg, selvsagt glad for å få en award. Men jeg har begynt med å kun takke den jeg har fått den av, og så la det bli med det.

Jeg skuffer kanskje noen, men jeg orker rett og slett ikke styre sånn med disse awardene...det tar tid å huske hvem som har gitt meg hvilken, gåp tilbake og lete i kommentarer og så tenke ut noen å gi dem videre til...jeg bruker heller bloggetiden min på å skrive kommentarer hos folk innimellom ;)

Lisemoren sa...

Jeg er helt enig med deg. Jeg blir i hvertfall ikke støtt dersom noen velger å la være å sende videre en award fra meg, og jeg har jo som deg syslet litt med slike awardtanker i det siste. Det går jo mye på hvilken kapasitet man har, dessuten er det jo vel så hyggelig med hilsen i kommentarfeltene. Det er så forskjellig hvor mye tid man har eller å ønsker å bruke på bloggingen. Det som er så fint er at det er rom for mangfold og at man kan gjøre som man vil. : )

Muskatt og kardemomme-Kjersti sa...

Hei kjære deg,
og tusen takk for veldig koselig hilsen inne hos meg!
Bare gi meg mailadr.din,så skal du få oppskrift på hasselnøttmoussen :0)
Skulle egentlig gi deg nettadr.der jeg fannt den,men nå kan jeg ikke huske hvor det var...
Likte badeenglene og fuglebildene dine veldig godt!
Og så var det morsomt å se sjokoladekaken du har bakt...jeg lagde også sjørøverskutekake til Storebroremann her i huset,på hans 4-års dag.
Så du ønsket deg krus av Sarah Reed,la du merke til kruset i headeren min?Det er fra henne.
Er utrolig glad i det,og bruker det hver dag!
Ønsker deg ei fin uke videre!

Muskatt og kardemomme-Kjersti sa...

Og så må jeg jo huske å si at det er veldig kjekt at du vil legge meg til i bloggrollen din :0)

Blomster i hagen sa...

Tusen takk igjen for utmerkelsen. Det gleder meg veldig at du skriver så fint om bloggen min.
Du har startet en fin trend med utmerkelsenen, og jeg synes ikke noen trær ble tråkket på :-)
Flott blogg du har som er kjekk å følge med på.
Ha en flott torsdag!

Guttemamma sa...

Kjære Henriette! Jeg er veldig enig med deg!!! Stor klem

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Så HERLIG!!!! at det allerede har begynt å spire hos deg!:o)Her er det fortsatt store mengder med snø...

Ønsker deg en toppers helg,
KLEM

Jeanette sa...

Heisann...jeg er enig med deg - heretter så gir jeg den også bare videre til 1.
Fortsatt fine kveld til deg!

Fru Petersen sa...

Jippi, jeg danser for deg!! Trodde det bare var jeg som var sær;) Nå kan jeg gooood samvittighet nøye meg med å sende til en jeg og, eller bare rett og slett takke, og ferdig med det!!