mandag 19. januar 2009

Det var ein gong......

Hos oss har gongen, eller entreen, vore eit forsømt kapittel. Ikkje heilt bra kanskje, med tanke på at det er det fyrste folk møter når dei kjem inn......Men no har eg hatt litt tid og overskot, og fornya gongen litt.

Bilder Januar 132

Eg har kjøpt eit nytt speil på Skeidar. Dette har eg sett på ei stund, og no fekk det lov å bli med meg heim. Før hadde me eit smalt, høgt speil, med trekvit ramme, frå IKEA. Etter 11 år har det no fått gå av med pensjon.

Bilder Januar 230

I denne kroken har det ikkje vore anna enn enn ungane sine knaggar, og det har liksom mangla noko. No var denne benken på salg, og sidan eg har hatt lyst på ein benk her slo eg til. Knaggane over har eg kjøpt på Kremmerhuset for nokre månader sidan. Hos oss har nemleg gjestene vore nøydde til å legge klærne på ein stol når dei kom på besøk, men no kan dei få henga dei opp:) Ungane sine knaggar fekk plass under sikringsskapet . Her er både storebror og frøken dings, og ei strålande solsikke ;)

Bilder Januar 238

Bilder Januar 234Bilder Januar 241

Putene i benken er juleputer kjøpt til halv pris av halv pris. Dermed vart prisen 124,50 for 2, istaden for 249 for ei. Salg er kjekt:) Synes ikkje dei er meir julete enn at dei kan få vera framme enno.

Bilder Januar 237

Eg har til og med somla meg til å henga opp eit par bilete. Desse bileta er eigentleg postkort frå Canada, som eg har fått av ei venninne då ho budde der eit år. Eg spanderte ein del på å få dei innramma sidan eg likte dei så god, og no kjem dei til sin rett som velkomst i gongen vår:) Dei er laga av ein Innuit kunstnar og tittlane er " Friends", øverst ,og " Learning" nederst.

Bilder Januar 134

Då kan eg endeleg seia velkommen inn til oss:0)

Bilder Januar 242

8 kommentarer:

Guttemamma sa...

Nei og nei, så utrolig fint det ble!! Så flink du har vært..og så så fine ting du har fått kjøpt!! her tror jeg nok folk føler seg velkommen ja!! Smil og klem

Lisemoren sa...

Så fint det ble. Du har i hvertfall en deilig og stor gang. Så lyst og trivelig det er også. Det er veldig kjekt med benk, særlig når barna er små. Fine knagger og bilder var det også. Deilig å fornye seg litt, det syns i hvertfall jeg når det er hos meg det skjer.

Huset på toppen sa...

Så koselig og fint det ble i entreen deres:) Kjekt å finne så fine ting på salg, og dere er flink som har fått en ny, fin og praktisk entre:)
Jeg synes entreen er det vanskeligste rommet i huset å innrede!! Skap, hyller,klær og sko en salig blanding av nyttige ting som ofte oppfattes som rot!!!!

Ha en fin,fin uke!
Klem Linda

Kort og Søm sa...

Dette var en fin gang..skulle ønske min gang kunne være like fin.."smiler"...
Knaggene til barna er kjempe fine, vi har også noen av de :o)

Takk for titten,
hilsen Fredrikke :o)

Jeanette sa...

Så fint.,flotte bilder,knagger - kosleg! :)
Ligger en utfordring hos meg til deg om du vil !?! :)
Ha en fin uke:)

Tante Mimmi sa...

Steikji kor ryddigt! Da må eg sei!
og veldig fint! :)
kjem det seg der borte!? God betring vidare!

Solveig sa...

Hei:)
For en utrolig fin, og innbydende gang;)
Sånn speil har jeg også,det er kjempe fint!
Likte godt den benken,den må være veldig god å ha:)
Lyst og stort, det kan ikke jeg skryte av at jeg har.. Eller den er lys,men liten! hehe.

Ønsker deg en super dag:)

Anonym sa...

...please where can I buy a unicorn?