lørdag 15. november 2008

Så var det på`an igjen........

Eg er ikkje så flink med oppdateringar, og det å leggje att komentarar for tida, men det har sin naturlege forklaring; frøken dings er sjuk att. Stakar litle prinsessa har hatt 40 i feber i nokre dagar, så i ettermiddag ringde eg til legevakta. Heldigvis har me ei legevakt som fungerar godt, så me kom til med ein gong. Så kjapt faktisk at då sjukepleiaren i telefonen sa eg berre kunne koma bort med ho, vart eg heilt forvirra, og måtte spørja om ho meinte no med ein gong.....Er ikkje van med at det går så fort:) Det viste seg at tøtta hadde hovne mandlar og CRP på 109, så då fekk me Penicillin, og forhåpentlivis kan me sjå betring utpå dagen i morgon. Det er ikkje noko kjekt når feberen ligg i overkant av 40, då vert sjølv sjukepleier mammaer bekymra....

Desse bileta vart tatt i sommar, utanfor naustet vårt på sommarhuset. Gjett om me koste oss der når temperaturen på land låg rundt 30, og det steig til over 22 i sjøen. Kven tenkte på syden då;) Godt å sjå tilbake på slike dagar når vinden slit i huset og det regnar vanrett, slik som i kveld. Ellers så er det meste som før hos to hus tett i tett. Musa gneg som ho skulle hatt betaling, og me har sjuke ungar, så hvis det går ei stund til neste oppdatering, kan de berre lese nokre blogginnlegg frå Oktober, det stemmer sikkert fortsatt;) På mandag ringer eg skadedyrfirmaet att........................................................Ha ei flott helg:0)

4 kommentarer:

Lisemoren sa...

Huff, det var da leit med veslemor syk og alt. Håper ikke det var denne helgen du skulle til Aten. Du må nesten få deg en katt, da stikker musene. Min søsters katt fanger mus i ett kjør, med bare en huggtann oppe. Musene graver han elskverdig ned i blomsterbedene, (mine og). Det begynte han med etter at de musene han prøvde å ta med inn til familiens generelle matauk ble så dårlig mottatt.Så her oppe graver vi i bedene med hjertet i halsen og hansker på : ) God bedring til vesla,og lykke til med skadedyrfirmaet.

Det blå hjertet sa...

Det er ikke kjekt med syke barn! Her ligger også lillebror med tett nese og hoste. Hører på den tunge pusten - og gleder med til han er helt frisk igjen.

Ønsker god bedring - og en fin fin søndag:)

C.

Tulip sa...

Håper jenta er på bedringens vei. Ikke gøy når de små er syke, en føler seg så hjelpeløs.

koselige sommerbilder! Godt å mimre litt...det er en stund siden vi kjente varme mot sommerbrun hud! Nå er det innekos som gjelder!

Nettelita sa...

Stakar lita.. Det er aldri no gøy når de små blir så syke!
Masse god bedring til lillesnupp! Håper formen kommer seg!
Ønsker dere en flott og frisk uke!
Klem