fredag 28. november 2008

Julekjolen i boks:)

Sjå kor fin!!!!!!! Eg har hatt lyst på ei fin kåpe til frøken dings sidan ho var fødd trur eg, men synes ho har vore for lita fram til no. Men i går slo eg til. På ein av favoritt butikkane mine fann eg denne nydelege kåpa - til halv pris! Eg måtte jo slå til, men kjøpte ho stor, så ho held ei stund. På samme butikken fann eg endeleg julekjolen til frøken dings. Eg har leita ei stund, men har ikkje heilt funne noko eg verkeleg har likt, men denne syntes eg var nydeleg. På blusen er det små rosa og raude hjarter på kragen, små hjarteforma knappar, og ein holsaum på kvar side av knappestolpen.
Jammen fann eg skjorte og genser til storebror og, så då manglar eg berre bukse til storebror, så er juleklærne i boks. Skal ut ein tur i morgon og prøve å finne ei mørkebrun cordfløyelsbukse.Dei kjem til å verta såååååå fine. Eg gler meg til å sjå antrekka på. Det beste med gårsdagens fangst var at alt var til halv pris:) Eg har nemleg ei grense for kor mykje eg likar å bruke på klær som vert for små alt for fort, så ofte når eg finn noko eg likar, synes eg det er litt for dyrt, men 1000,- kr for kåpe, kjole, bluse, skjorte og genser synes eg var akseptabelt:) Eg fekk og unnagjort ein heil del på gåvelista mi, så no føler eg at ting er under kontroll. Skal ha ein dag i neste veke, og ordne resten når ungane er i barnehagen og eg har fri. I morgon skal eg ut og kjøpe kvite minijulestjerner, kubbelys og litt oasis til adventsstaken min. Skal bli kjekt å byrja og adventspynta:0)

4 kommentarer:

Lisemoren sa...

Dette var lekkert. Jeg har alltid hatt kåpe til jenta mi også, de første årene sydde min snille mor dem til henne. Gutten min bruker duffelcoat og ser ut som en liten mann. Syns det er så kjekt å pynte opp barna, men tenker som deg at det må være innen rimelighetens grenser hva det skal koste. Barna dine kommer til å bli stilige i disse antrekkene. Jeg håper vi får se adventskransen din her på bloggen. Jeg trenger litt inspirasjon, har følt litt behov for å fornye meg i år. Ha en fin lørdag.

Guttemamma sa...

De kommer til å bli utrolig fine, Henriette!!! Og ekstra gøy er det jo når det er halv pris...Kåpe til småjentene er jo så fin, mine gutter har duffelcoater, det gjør jo antrekket da...ikke så fint med penklær og boblejakke liksom...kos deg med handling, jeg skal sammen med min søsøter til Bærumsverk på julehandel i dag. Gleder meg...klem

A-mora sa...

Så nydelig klær:))
ha ei fin helg

Tante Mimmi sa...

WAW! Men du, du må jo fortelle kvar du har handla!!!! No lurer eg veldig.
Kåpe! ÅH! Her er det regnkåpe som gjeld... men no er det litt våtare her borte med meg!;)