torsdag 29. oktober 2009

Hva sker`a........

Baghera? Ingen ting Tingeling...... Og det skulle vel oppsumera det meste her i heimen, og gje ei lita forklaring på den store stilla på bloggen;)

 April 2009 161

Husbonden har vore vekkreist i 14 dagar, og kjem heim i dag. Kombinert med at eg har vore litt ute av drift pga. ei lei forkjøling, har eg rett og slett ikkje hatt overskot til noko som helst, og har knapt nok vore innom bloglandia.

April 2009 188

Det mest spanande som har skjedd, var vel då me måtte på legevakta og plukke ein legodiamant ut av nasa på frk.dings.....Ja,ja det var i alle fall ikkje Nabbiperler, og me rakk akkurat fram til kinoen i tide slik at me fekk sett Knerten. Må tilstå at då tida gjek på legevakta utan at me kom inn, og eg hadde billettane til filmen i veska, var eg rimeleg klar for å gå, med diamant i nasa og det heile, og kome attende etter filmen;)

Oktober 088

Noko hyggeleg som har skjedd var pakken i posten frå Ralfefarfarsparadis. Eg var så heldig å vinne på bloggen hennar, og fekk alle desse godsakene i posten. Snakk om heldiggris:0)

Oktober 095

Stikk gjerne innom denne koslege bloggen og legg att ei lita helsing. Ho har nett mista minsteguten, og fortener litt ekstra varme.

Oktober 034

Desse blomane er til deg. Tenker på deg:0)

4 kommentarer:

Ingrid Sofie sa...

Så fin pakke!

Vet ikke helt om jeg gleder eller gruer meg til vi skal til legen med et-eller-annet i nesen. Virker som det er er noe alle må gjennom :I

SynnePynne sa...

Vi har vel alle hatt de for hektisk for blogg til tider.
Det skla jo være noe som er kjekt og som man gleder seg til, så om det blir noen pauser inni mellom er vel det bare sunt.:-)

Ha ein fin fin torsdag.

Lykkeliten sa...

Velkommen tilbake!
Har ventet på deg. Det er rart med det, siden du var den første som la inn kommentar hos meg er du liksom en av de jeg "kjenner" her inne :-)

Håper du kommer deg skikkelig etter forkjølelsen og får en fin helg!

Kathrine H sa...

Det blir vel noen slike turer til legevakten i løpet av årene som kommer, med en liten gutt som allerede er ganske vilter av seg. ;o)

Jeg har selv hatt årets høstforkjølelse, og det var ikke noe særlig. Håper vi alle slipper unna svineinfluensaen...

Ønsker deg riktig god bedring og en flott helg!