tirsdag 3. november 2009

Endeleg..........

....ut av denne skåla....

Oktober 161

.....har eg fått trekt ein vinnar i jubileumsfeiringa mi. Då eg bestemte trekningsdatoen hadde eg heilt gløymt ut at me skulle feira pappens 80 års dag heile helga, og at eg ikkje ville rekke å trekke før helga var over. Men no er det gjordt, og den heldige vinnaren av Bodyscrub vart:

Oktober 164

Gratulerer Anette. Veldig kjekt at det vart akkurat du som vant, me starta jo samstundes, og har fulgt kvarandre dette året. No kan du ta deg ein liten pause, og nyte effekten av olivenolje og dødehavsmineraler før julestria set inn:)

Trøystepremie går til:

Oktober 166

Lykkeliten, og Kirsebær!!! Gratulerer til dykk og. Kanskje julestria vert litt enklare med Madrrassrensen, som er super til reingjering av ulike stoffmøblar. Spray på, vent litt, og tørk over med ei fuktig microfiberfille. Lykke til:) Mail meg adressa dykkar, så kjem pakke i posten:)

Har nokon lyst til å vite meir om Norwex sine miljøvenlege reingjerings, og hudpleieprodukter, så berre ta kontakt på henrieta@online.no.

Ha ei flott veke:0)

4 kommentarer:

Kathrine H sa...

Takk for hyggelig kommentar; nå ble jeg glad - tusen takk! Det er perfekt med en madrassrens når man har en liten gutt i huset; det blir fort gulp både her og der. :o)

Jeg har sendt deg en e-post med min adresse.

Ønsker deg og dine en riktig fin tirsdag! :o)

Rosa sa...

Grattis til to, nei TRE heldige vinnarar!

Eg har også vore ein smule ute av drift sånn blogg-messig sett i det siste, men no trur eg at eg skal vere back on track. Fine bilder under!

Guttemamma sa...

Er det virkelig sant,Henriette?? Nei og nei så glad jeg ble. Skrubben min er nesten tom og,dette er perfekt!! Tusen takk og glad klem

Tante Mimmi sa...

Hæ??? vann eg ikkje???? og trøystepremie nr 2 var....deilig salat! Yea!
mmmmm! Du får legga ut oppskrifta!