torsdag 22. januar 2009

Snørr, tårer og litt kveldskos

Den siste veka har heimen her minna meir om barneavd, på eit sjukehus enn noko anna. Frøken dings fekk feber laurdag, og har sidan lagt mellom 37,0 og 40,3 i feber.......Mandag fulgte storebror opp med feber, og vann kampen om høgaste temperatur natt til onsdag med 40,6. Dermed bar det ein tur til legen for han, og sidan han skal fjerna mandlane 3.februar vart han innvilga Penicillin for øyrebetenelse, og er no på rask betring,. Eg hadde bestemt meg for å ta frøken dings med til legen saman med storebror, men sidan ho var feberfri den morgonen droppa eg det. Dette feira ho med 39,9 same kveld, feberfri i dagmorges og 39 i kveld. I morgon vert det legebesøk på ho og..............

Bilder Januar 252

Dermed går dagane i trøsting, medisinering, aktivisering, megling og meir trøysting. Så då eg fekk ein tur ut på handel i ettermiddag innvilga eg meg eit hageblad. No skal eg legge føtene opp, drøyme om vår, drikke te og sjå kven som vert Masterchef, i finalen, i Masterchef goes large på BBC lifestyle. Det synes eg faktisk er vel fortent;)

7 kommentarer:

Jeanette sa...

God bedring til dere alle! :)
Ingenting er kjedligere enn å vere sjuk...minstemor her i huset har også slitt med feber denne uken..men har vore feberfri en dag nå..å godt er d.. deilig å kose seg med te og et godt blad! :)
Samme GG som meg..fine:)

Klem j.

Lisemoren sa...

Huff, dette hørtes ikke godt ut for de små. Det er godt du har en god kopp te og et lekkert hageblad du kan kose deg med i rolige øyeblikk :)

Dentinista sa...

Hei søte h!!

Tusen takk for hyggelig hilsen og for min første award!! Veldig lurt å bare sende videre til en person. Jeg må bare finne ut av det datatekniske før jag setter igang, men det må bli imorgen, for nå er klokka veldig altfor sent....
Imorgen skal jeg følge ditt eksempel, med deilig te og inspirerende blad når gullene er i seng!! Håper de søte små blir bedre snart!!

Klem hc

Guttemamma sa...

Huff av meg da...riktig god bedring til de to søte små, skjønner godt at du blir sliten...klem

Dentinista sa...

Hei Henriette!

Er det hagebladet du leser en god inspirasjonskilde?? Skal shoppe blad imorgen, det må man jo til lørdagskvelden!!!
Du, jeg putter deg på bloggrullen min, jeg...

Klemm

ingridmarie sa...

Å, det er ikkje greitt når dei små vert sjuke, eg vert altid so usikker når dei vekslar mellom høg feber og å hoppe i sofaen... Det snur so raskt både til det bedre og til det verre med desse små.. Håpar det no går mot friske barn-og at du går klar sjølv!!

Her sit eg også i stova og nyt eit krus varm Tikka-te,her går det i det svenske interiørmagasinet "Lantliv" i kveld;) Finnes det noko meir avslappande enn når ungane søv godt og mor får bittlitt tid for seg sjølv!? Takk for koselig helsing inne hos meg:) Gøy at du bur på Stord, eg har budd på Leirvik i fleire år under studietida;) Trivdes veldig godt der! No er det sikkert fleire nye interiørbutikkar mm? Har fleire gode veninner på Bømlo, vi har snakkast om å møtast til shopping på Stord;) Helsing frå IngridMarie

Rosa sa...

åh, dette innlegget kjente eg meg jammen godt igjen i, etter ei veke med feber av og på, øyreverk og bronkitt. Men imorgon får eg mi løn ;) Håpar dine små kjem seg no, og at storebror får god effekt av å fjerna mandlane. Eldstejenta mi har fram til denne veka ikkje hatt øyreverk sidan ho fjerna mandlane for eit år sidan, og det er så godt!