fredag 2. januar 2009

Gratulerer med dagen!!

Den utruleg spreke 80 års jubilanten, med mine to englebarn på fanget, opnar gåva frå nokre av oss syskjen; Ei digital ramme me kan sende bilete direkte til. Kjempeartig:)

Ei god venninne av meg laga ei vanvittig god, og flott kransekake. Tuuuusen takk:)

Eit av borda, dekka med engleservise og engleserviettar i gull. Både mor i nabohuset, eg og svigerinna mi samlar på dette nydeleg servicet, som no diverre er ute av produksjon.
Nokre glimt av forbereiingar og nokre av dei mange kakene.Denne kaka er med i innlegget berre fordi eg er litt stolt av ho, kniis. Nyttårsafta hadde ungdommane på bedehuset nyttårsfest med pinnekjøtt, underhaldning, midnattsmesse, og masse gode kaker. Svigerinna mi og eg vart utfordra til å laga nyttårskaka, og dette vart resultatet. Allt unnateke sølvkulene er sjølvlaga:) Fyllet var vaniljekrem og blåbær, og ja, ho smaka like godt som ho ser ut;)


13 kommentarer:

Guttemamma sa...

Grarulerer så mye, for et herlig bilde!! Og du kan visst mer enn å lage kaffe du...nattaklem

Anette {foreldremanualen} sa...

Heisann! :-)

En sånn digital fotoramme var det jeg ønsket meg ja! Får vel settes opp på ønskelisten til neste jul da... ;-)

Ha en flott helg!

Lisemoren sa...

Vel overstått feiring. Så fint bilde av moren din og barna dine. Likte veldig godt engleservicet ditt. Det er da synd at det er utgått. Kaken var lekker og flott, skal si du er flink. Flotte rakettbilder var det og. : )

Guttemamma sa...

HUff, nei den tiden må vi tro bli leeenge til!! Men du, sette i gang med gardinene, så har du noe å vise i neste blogginnlegg!! Gleder meg til å se...,klem

Guttemamma sa...

Vitner bare om usdvanlig god smak...:-)

SynnePynne sa...

Hei og takk for koselig hilsen hos meg.
Jeg er lykkelig over at du vil legge meg til på blogglisten din. Er bare kjempemoro at du synes det er kjekt å følge med på bloggen min. Som du nok har sett følger jeg med på den koselige bloggen din.

Fortsatt god helg!

AnneGrethe7 sa...

...mmm...kakene såg veldig gode ut:)
Gratulerer med jubilanten og godt nyttår til deg !

Fin bakgrunn du har fått :)

Jeanette sa...

Mmmm den kaka var bare helt nydelig! den smakte sikkert like godt som den såg ut :)

Tante Mimmi sa...

Wobs! Har da vore kalas??!! Flott 80 åring! Du...søv du ikkje?? Me har "Lan" her borte! Eg og gubben. Blir du aleine no? 12 dagar- treng nesten ny julekalender dåke no for å telje ned! Godt å vite at eg kan få påfyll på kaffitanken!;)
Behandling på måndag, då er eg kake den dagen og dagen der på.Men..elles! onsdag er ein fin dag! Er det ikkje din tur å komme over???:)
Jentene koste seg med pappaen sin på fest- sjølv om han sprang heile kvelden. Mitten kom heim med lommene fulle av pepperkaker! Med stooort smil! suksess!

Anonym sa...

Kako va deg vel unt:)

Vibeke sa...

koselig hilsen fra deg inne hos meg :o)

ønsker deg alt godt for det nye året!

klem,
vibeke

mali-mo sa...

For en kake da!!!!!

Så ut som en sprek jubilant i flott tillaget selskap;) Og en smart gave! Her har vi 80årsdag i familien om to uker, og det var jammen et bra gavetips da ;)

EGSET/BRAUTASET sa...

Hei :)
Samlar sjølv på engleservicet. Det er kjempeflott. Veit du om nokon som har igjen av det som ein kan kjøpe deler til servicet?