søndag 12. oktober 2008

Sjå så fin fisk eg har!

Eg ser jo stadig eksempel på kor kreative folk er her i blogglandia, og eg må med skam bekjenna at eg er ikkje blandt dei. Eg er tilgjengjeld frykteleg god på å stela inspirasjon hos andre , og eg har sett mykje her inne som eg har lyst å prøva meg på.........SÅ, for å kompensera for min manglande kreativitet legg eg ut bilete av ein tunika som venninna mi har laga til frøken dings. Han er laga av ein ullfleece stoff, og ho har designa han sjølv, og frøkna elskar fisken sin. Ho har laga fleire ulike modellar, og den under har ho laga til dottera si. Ho har og laga nydelege babysko, og kule vendbare huer i same stoffet. Eg vert så imponert av slike folk:-)
Då er det vel på tide å finna senga, og få skjønhetssøvnen. God natt.

2 kommentarer:

Guttemamma sa...

Så enig med deg. Jeg glimter til innimellom,strikking og sånt går greit. Men da følger jeg jo oppskrift, så det føler jeg ikke teller helt! Trener meg på søm...Synes Tilda'n min var fin helt til jeg kjøpte en fra Veslehuset...God natt og god uke!

Lisemoren sa...

Stilig vest. Min kjære søster sier om meg at jeg er best på å se gode ideer som kan gjøres enda bedre og så bruke dette. Det blir jo bra det og. Vi kan jo ikke alle finne opp hjulet vet du.