mandag 16. mars 2009

Sjå!!!!!!!!

Nokre av dykk hugsar kanskje dette bilete frå hytta vår, frå dette innlegget.

Bilder Februar 036

No ser det slik ut!!!!!!!!:

P3140342

Her var veggen:

Bilder Februar 030

Og no:

P3130338

På venstre sida av far i nabohuset ser de denne veggen:

P3130340

Som vart strippa, platekledd, og no ser slik ut:

P3140343

Den nydelege "fond" stripa er brannmur, og skal malast. No er det "berre" og få pussa og malt litt golv i denne delen av stova, og plata veggene:

P3130339

P3140344

P3140346

Så skal kjøkeninnreiinga rivast, og heldigvis har me nokon som skal montera han for oss:) Me håpar å få kjøpt ein del dører på Finn, slik at me kan fornya dei og. Blant anna har me veldig lyst på ein del glasdører, då det ikkje er vinauga i gangen, og berre eit vindauga mot vest på køkenet, så me ynskjer oss lys:)

Trur de me vert ferdige til påske?????? Me trur nemleg det(minus listing altså...) Hytta har alltid vore den plassen der me brukar det me har, då ingen har hatt råd til å bruke mykje pengar der, men no var det ein del som MÅTTE gjerast, og dermed vart me enige om å investera litt. Det er berre SÅÅÅÅÅÅ kjekt å sjå kor fint det vert:)

Fortsettelse fylgjer!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vi har jo fleire veker att til påske........ Får setja inn langspurten så skal vi nok få ferdig både det eine og det andre, trur du ikkje? Klar for tur i morgon! Då får vi gjort ein del!

- Svigerinno.

Anette {foreldremanualen} sa...

Blir gøy å se fortsettelsen! Slikt har en tendens til å ta litt lengre tid enn man tror, men X fingrene for at dere blir ferdige til påske! ;-)

Anonym sa...

Så spennende peosjekt. Gleder meg til å se fortsettelsen! Bildene lover veldig bra!

Trollkåno sa...

Oi, her var det oppussing, ja.
Noko meir omfattande enn det me driv med....me har heldigvis ikkje snikkararbeid føre oss. "Berre" pussing, lakking og måling.
Håpar me alle vert ferdige til påske!
Lukke til vidare!

Guttemamma sa...

Ja, som du sier-maling gjør susen, Jeg krysser ingrene for at til påske er det klart!! Nattaklem fra meg

Rosa sa...

Åh, så morro med så store forandringar! Det ser ut til å verte veldig lyst og fint, innbydande og lekkert. Ferdig til påske? Med nok innsats og pågangsmot er ingenting umogleg ;) Gler meg til å sjå resultatet!

Blomster i hagen sa...

Så kjempekjekt med oppussingsbilder, dere får det flott på hytta da. Kjekt å få fikse opp med litt lyse farger og med sitt eget preg på innredning. Gleder meg til forsettelsen.
Ha en fin fin dag!