tirsdag 17. mars 2009

En husmors bekjennelser - tør du?????

I bloglandia viser me gjerne fram det finaste me har. Me Blogifisere romma våre og legg dei ut på nett. Me kosar oss med å vise fram våre augneblink (for det er vel ofte det, det er???) av interiørperfeksjon............men me veit vel alle at det ikkje er verkelegheita. Eller er det berre hos meg at ting er litt annleis ved nærare ettersyn??????? Eg likar å ha det ryddig rundt meg, men får det ikkje alltid til. Resultatet er at eg stundom må panikrydde når uanmeldte gjester gjer si entre`. Då har eg eit par skap som står lageleg til og inn i dei stappar eg det som måtte ligga i nærleiken. Her har du eit eksempel:

Bilder Januar 242

Her er entreen slik eg likar han. No ser det ikkja alltid slik ut når to ungar har kome heim frå barnehagen, og lekt gøymsel inne i skapet. (Føles forresten frykteleg rart og stå og sei: "No må du koma ut av skapet!!! Kom ut av skapet med ein gong!!!! Gir liksom litt rare assosasjonar, hi,hi.) Sannheta om skapet vert då at innsida ikkje står heilt i stil med utsida.......I alle fall ikkje om eg har måtta rydda FORT fordi me brått fekk gjester. Då vert det slik:

Mars 126

Mars 129

Mars 128

Mars 131

Hyllene heng på halv åtte etter at små rumper har parkert der, skoene er slengt inn, posar og sekker og ellers det som måtte vera naudsynt å gøyma for eit godt fyrsteinntrykk er gøymt her inne.

No har eg vist deg mitt skap. Har du eit slikt skap, og tør du visa det???? Utfordringa er herved gitt til alle som kikkar innom. Ta han om du tør;)

Ha ein flott dag. Eg skal rydda skapet mitt før eg reiser til hytta,pussar golv og riv nokre kjøkenskap:0)

3 kommentarer:

Fjordheim sa...

Ja virkeligheten er ikke slik bloggen gir uttrykk for hos meg i hvert fall. Har ikke små unger lenger, men likevel blir det stadig rot. Nesten mer enn når ungene var små. For nå forventer jeg at de skal rydde selv, og venter litt med å ta det opp etter de. Men jeg skal ikke klage. De er ofte ganske flinke. Men rot blir det likevel. Er flink til å rote litt selv også. Viste for ei stund siden arbeidsrommet mitt. Det blir fort rotete når en driver med noe.
Ha en flott dag :)

Anonym sa...

Her er det rotete nesten "hele tia"! Føler jeg rydder hele tia også. Med to barn (og 1 mann!) er det umulig å holde det ryddig. Mulig jeg legger ut et bilde av roterommet vårt, her er det ikke bare et skap med et helt rom som flyter over...

Guttemamma sa...

Skapet ditt er strøkent i forhold til mitt....og vet ikke om jeg orker å ta bilde av det engang...Jeg er en skikkelig "fasadeperson" når det gjelder orden...klarer ikke at det flyter rundt meg, men har ikke nok tid til å holde orden i skuffer og skap...klem