tirsdag 3. mars 2009

Mars

Mars med sitt lange skjegg,                                                                     lokker barna utfor vegg,                                                                               lokker frem den første blomst,                                                                     gir den siden sin bekomst,                                                                          dytter den nedunder snø                                                                                 så den tapre blomst må dø.                                                                    Puster kaldt mot dør og rute                                                                          til hans tid er nesten ute.

Men på slutten setter han                                                                              bena sine halvt i vann,                                                                                    mens han brummer: "Kjære små,                                                                 alt som gror må passe på!                                                                                Helt er tiden ikke inne.                                                                                Hold dere nå litt i skinnet!"                                                               Hestehoven smiler : "Nei!                                                                                Nå har våren vekket meg!"                                                                             Frå Årets saga av Elsa Beskow

Mars 022

Her i blogglandia har vel våren vekka oss alle saman, anten det er snø utfor ruta eller ei.

Mars 029

Her skein sola i dag, og i hagen blømer både Snøklokker, Krokus og diverse anna.

Mars 034

Utfor døra har mitt fyrste eigenproduserte bjørkehjarta fått museøyrer!!! og eg har sett Ranunklar, påskeliljer og krokus på bordet. No er eg IKKJE klar for at Mars skal dytta noko som helst under snøen;)

Mars 019

1. Mars brakte oss eit nytt lite tantebarn, og eg har prøvd meg på eit lite hjarta til å henga på vogna til prinsen. Ikkje heilt perfekt, men, men:)

Mars 014

Ha ein fin kveld:)

9 kommentarer:

Ada sa...

Så fint du hadde det ved inngangspartiet..heilt vårligt!!!
Å det hjerta du hadde laga, va knallfint...prinsen kan vær kry av tantå si :-)

Ada

Linea sa...

Tusen takk for den hyggelige kommentaren:)
Heldigvis så merker han ikke noe til cellegiften.

Var kjempe fine bilder du hadde tatt. :)

Ha en fin onsdag:)

Guttemamma sa...

SÅ herlige vårbilder!!! Gratuerer med tantegutten, synes hjertet ser helt perfekt ut jeg!!! Ha en fin onsdag!!klem

Solveig sa...

Hei:)
Så fint dikt!
Og herlige vår bilder;)
Kan ikke si det er like grønt hos meg.. Her er det mye snø.

Så koslig med et nytt tantebarn, gratulerer:) Det er kjempe stas det da! Synes hjertet du har laget var kjempe fint:)

God klem til deg;)

Blomster i hagen sa...

Kjempeflott gardin du har sydd, du er skikkelig flink jo. Håper det kommer flere sybilder :-)
Du er heldig som har spiring i hagen, hos oss er det fortsatt 70 cm snø oppå alle løker og andre blomster. I tillegg er vi spådd ennå 15 cm snø til helgen, så her er det bare å smørrre seg med tålmodighet. :-)

Ha en flott torsdag!

Tante Mimmi sa...

Heeiilt perfekt spør du meg!:)
Og hjarte har eg skula bort på! Det er kjempefint!:)
See you!

Miss Marple sa...

Hei!
Så koselig at du la igjen en hilsen hos meg slik at jeg fant inn hit til deg!
Vi bor på samme gårdstun som mine foreldre, så her er også generasjonene tett på hverandre, på godt og vondt - mest godt =)
Så nydelig bjørkehjerte du har lagd!
Ønsker deg en fin dag!

PS Når jeg ser at du bor på Stord må jeg trekke litt på smilebåndet. Da jeg var liten hadde jeg klare forestillinger om hvordan det så ut der, ja, jeg kan se det for meg ennå! Naboen vår har en bror på Stord, og hun fortalte at Elisabeth Grannemann bodde også der, og når Stord var en øy, ja, da så jeg for meg en liten øy med akkurat nok plass til to hvitmalte hus og noen få bjørketrær rundt... ;-)

Vår verden / Ingunn LGF sa...

Hei!
Tusen takk for hyggelig og varmende kommentar på min blogg. Gratulerer så mye med tantebarnet!
Ønsker deg en fortsatt fin uke, klem fra Ingunn

Rosa sa...

Åh ja - VÅR! Eg er heilt klar :)

Så nydeleg du har gjort det ved inngangspartiet ditt! Og hjertet til den vetle guten var kjempefint. Kjekt med noko som er lagt tid og kjærleik i, syns eg.