onsdag 17. oktober 2012

Surprise!!!!!!

IMGP7385

To dagar før denne sjarmøren sin 1 års dag, vart han STOREBROR! Så hvis de har lurt på kvifor det har vore svært så dårleg med innlegg på denne blogen, så er altså årsaken her:

IMGP7311

Vår nydelege veslesøster kom til verda 08.09 og me kosar oss som storfamilie. At det er travelt er vel ikkje å nekte for, men sidan den vesle storebroren stort sett berre smiler, og veslesøster et og søv går det fint. Faktisk er det ikkje verre enn at ho mor vurderer og pusse opp bloggen og dele nokre betraktningar i ny og ne.

Fokus vert nok mest på mammalivet, og mindre på interiør, men det er nok like greit sidan fornyinga på den fronten er heller laber for tida. Det siste nye som har gjordt sitt inntog i stova er leikegrinda som er henta ned frå loftet. Ikkje akkurat blogverdig, men veeldig praktiskå ha når eg MÅ på do, og ikkje ynskjer å finne junior oppi vogga saman med veslesøster når eg kjem att.

Då håpar eg at dette er starten på ein meir aktiv blogperiode, og ynskjer dykk ein flott dag.

2 kommentarer:

MammaMy sa...

Gratulera så mykje! Vakre barn. :)

Anonym sa...

Herlige barn!
Gratulerer med to skikkelig tette - skjønner at lekegrinda er god ha. Her i huset er frøkna på 18 måneder med - og deler (u)raust ut med papiret. Stikker gjerne ut av døra å gliser ;)

Håper dere får en nydelig høst!!