mandag 13. april 2009

Litt før og etter frå hytta - Stova

Då var påsken over for i år, og eg har nett kome heim att frå ein deileg påskeferie. Det har vore ein del jobbing, men og ein heil del kos. Me har i alle fall nytt den stor stova me har fått, og det nye kjøkenet, og synes det har vore verdt strevet:0) Her kjem dei første glimta av resultatet:

Bilder Februar 036

Januar 2009

April 2009 131

April 2009

April 2009 133

Bortsett frå taklister, og litt av brannmurlist er alt ferdig her.

April 2009 134

Senga som står i stova, kjøpte bestemor og bestefra då min far var liten, så den nærmar seg 80 år. Den vart innkjøpt saman med skjenken som de ser i bakgrunnen, og eit spisesove sett som no står på kjøkenet , men dei skal de få sjå seinare. Skjenken har nydelege utskjæringar, men nærbiletet av dei får koma i neste omgong.

Bilder Februar 029

Januar 2009

April 2009 136

April 2009

Litt ulik vinkel på bileta, men de ser i alle fall at det har skjedd noko;)

Fortsatt sjangs til å vera med i trekkinga i morgon. Legg att kommentar på forrige innlegg, så kan ein kjempekjekk gevinst verta din:)

4 kommentarer:

Anita sa...

Heisann.

Synes alltid at det er så kjekt å sjå slike før og etter bilder. Ser at dere har jobbet masse, og fått det utroligt lyst og koseligt i stova. Kjempeflott!!

Ha ei fin uke!

Klem Ada

Svigerinno sa...

Hmmmmm..... så fin stua då!!!!! Listene kjem til helgo, trur eg....
Måtte bare inn å sjekka kva du hadde lagt ut før det var heilt sengetid. Rekna med du hadde fått med eit par bilete på plass i kveld...!
Men no er det natt, ingen Ticket to Ride eller Ligretto omgangar med tilhøyrande latteranfall i kveld! Sov godt, så snakkast vi plutseleg igjen skal du sjå.

Guttemamma sa...

Helt utrolig hva dere har fått til på den korte tiden!! Har gledet meg til å se:-)
Ha en flott uke,klem så lenge

Veronica sa...

Så flott det var blitt! Litt av enjobb dere har gjort:)