torsdag 16. april 2009

Før og etter frå hytta - Kjøkenet

Kjøkenet vart og nesten ferdig til påske. Me mangla berre taklister, brannmurlister, eit handtak til ei dør, og ei aldri så lita skapdør........Pluss eit skap som er på veg til å verta konvertert til innebygd hylle.

Bilder Februar 011

Januar 2009

Mars 173

Mars 2009

Mars 177

Mars 2009 - Skapet som har inneholdt plassbygd strykebrett!!!, og som no er i ferd med å verta ei innebygd hylle.

April 2009 141

Ubloggifisert kjøken i April 2009

April 2009 140

April 2009 144

Litt av det som no får stå framme i vitrineskapet. Det er så kjekt å sleppe å gøyme desse fine gamle muggene og bollene bak ei skapdør. Eit lite glimt av påskeserviset vårt ser de og.

April 2009 125

Slik ser serviset ut når bordet er dekka påskemorgon. (sjekk det matchande egget) Dersom nokon har nokre deler av dette serviset frå Firkløveren ståande som de ikkje bruker, så ta gjerne kontakt. Me ynskjer oss meir:)

April 2009 116

Spisestove stolane etter bestemor og bestefar. Synes dei er såååå fine, men dei treng nye trekk, då ikkje alle stolane har like trekk, og dei eldste stolane sprikk i trekket. Så då har me allerede neste prosjekt klart;) Me har 6 slike stolar.

April 2009 115

Nydelege detaljar på stolryggen.

April 2009 142

Gyngestolen var ei gåve til Bestemor på hennar 50 års dag, og ho ville no ha vore nesten 110, så han byrjar å verte nokre år. Målet er å få trekt han om, og male han. Han tek litt stor plass, så nett no bur han her på kjøkenet, men ein vakker dag skal han flytte ned i kjellaren i det som no er vaskekjellar, men då skal vera "hall/allrom" Har nemleg full kjellar som skal verta forandra frå arbeidskjellar/vaskekjellar/bod, til 3 soverom/hall/vaskerom/bad. Bad og nesten 1 soverom er ferdig, men resten tek nok litt tid......Bak stolen ser de den komande innebygde hylla.

April 2009 139

Då Fryd gjekk konk vart det eit par småting til hytta, bla denne knaggen og matchande serveringsbrett.

April 2009 138

Her ser det at me berre vart nesten ferdige. Skapdør og knott må hentast på Ikea, og litt meir listing må til, men alt i alt synes eg me har vore flinke!!!!!!

Ha ein flott dag:)

8 kommentarer:

Guttemamma sa...

Du og du så fint det er blitt!! Koselige påskeservise også. Og de stolene må du ta godt vare på!! Klem fra Anette

Rosa sa...

Så flinke de har vore! Det vart verkeleg kjempefint. Stolane er og nydelege, og liknar ganske mykje på mine eigne (gamle) kjøkkenstolar. Her skulle det nok òg vore malt og trekt om litt :)

Håpar de får mange gode vår- og sommardagar med nytt hyttekjøkken! (ja, og så manglar de visst ikkje planar for resten av hytta heller:) )

Tante Mimmi sa...

Sjå der ja! Vel i havn med det prosjektet, så er det å kaste seg rundt på neste! Ingen arbeidsledighet over hekken!;)
wobs! Det heng ei rosa jakke og lyser opp- jo då...eg veit!;)

Tante Mimmi sa...

og ja! Pus til deg og! Eg sneik meg bort med apparatet, slik at den skulle sleppa å møte ungane mine! Kattemor er litt forkava stakkar! Du er IKKJe gløymt!

Jeanette sa...

Så fint det har blitt.,dåke har vore kjempeflinke. Den stolen etter din bestemor var flott!
ha en fin uke!

Lisemoren sa...

hei Henriette. Her har jeg jammen gått glipp av noen innlegg, vet ikke hvordan det har skjedd, med det jo stort sett texas hele tiden her hos meg. Men nå har jeg lest meg opp. Kjempeflott blir det på hytten din. Skal si det er blitt lekkert på kjøkkenet. Stuen er også nydelig, jeg likte så godt det hvite rommet, med de røde møblene, det passet så fint sammen syns jeg.For en forskjell fra før og etter. Så heldige dere : ) Det blir nok masse flotte innlegg herifra fremover, og da skal jeg prøve å følge litt mere med. Jeg lurte litt på om du har brukt samme farge på malingen i hele rommet, eller om du har forskjellige hvitfarger til tak og gulv ? Det er fint med de hvite gulvene syns jeg. Hvor ligger hytten deres ?

Veronica sa...

Så flott kjøkkenet var blitt!
Og de gamle stolene var virkelig flotte!

Ha en fin fin uke:)

SynnePynne sa...

Så fint de får da på hytta, må sei de har god smak :-)
Den gyngestol din var og flott, den blir fin å kose seg i på late dager i.

God mandagskveld!

Klem