tirsdag 10. februar 2009

Winter wonderland

Plutseleg forsvann vårfornemmelsane, og me fekk masse snø, i alle fall etter våre standarar. Veit jo at de nesten snøar ned på austlandet, men 30 - 40 cm med snø er myyyyyykje her på vestlandet. Storebror og eg var i hagen ein tur i formiddag, og koste oss i snøen.

Bilder Februar 087

Me akte masse, og etter ei stund dukka søskenbarnet hans opp, og eg fekk rusla litt rundt og ta bilete. 5 - 6 minus, snø og strålande sol er ikkje kvardagskost akurat.

Bilder Februar 062

Sjølv om me har fått litt skikkeleg vinter, er det mykje som viser at våren er på veg. Knoppane står klare under snøen, og sola varmer såpass at det sildrar godt i takrenna.

Bilder Februar 075

Må tilstå at eg nyt slike dagar, og eg er liksom ikkje klar for vår før me har hatt litt snø.

Frøkena under her vert mitt bidrag hos Anne på moseplassen, og ho heiter Frøken Luftig. Med vind i håret ser ho ut som om ho er klar for å fyke avgarde til varmare strøk, medan eg gler meg til sommaren, når dei yngre søstrene hennar Frøknene prestegaardsrose blømer for fullt:)

Bilder Februar 080

Rundt i hagen ser eg tydelege spor etter fuglane som besøker oss på fuglebrettet.

Bilder Februar 092

Ha ein fortsatt flott vinterdag. Her lovar dei oss nydeleg vinterver i lange tider. Herleg:)

9 kommentarer:

Anne på Moseplassen sa...

så fin frøken da!
Hyggelig at du er med :)

Lisemoren sa...

hei igjen. Så godt å se at storebror er i så fin form. Bra det ikke var denne uken han tok mandlene. Du tar skikkelig fine bilder, likte spesielt godt bilde nr 2 i dag. Lykke til i konkurransen hos anne. : )

Pulsatilla sa...

Nydelige vinterbilder!
Og drivhuset mitt er et Janssens - kjøpt hos Grønt Fokus. :-)

Lisemoren sa...

Kanskje du skulle meldt deg inn i norsk nettfoto, du finner siden deres inne hos meg. Jeg trodde jeg skulle være mer aktiv der, men det høye nivået tok bittelitt motet fra meg, men jeg gir ikke opp. Der inne er det faktisk utrolig mye å lære, og god hjelp å få for dem som spør. Jeg er innom ofte bare for å nye bildene, som er virkelig inspirerende : )

Guttemamma sa...

Herlig at dere får litt vinter og!! Takk for omtanken din...veldig rart dette her, savner henne veldig, samtidig har det ikke helt gått opp for meg. Søs og jeg er arvinger (mammas del) sammaen med onklene mine, og det betyr at mye jobb ligger foran oss med å tømme et helt hus, selge det osv...:-(. Tungt og selvsagt veldig slitsomt. Var i huset hennes i dag for å planlegge litt og det var så rart. Jeg måtte liksom gå fra rom til rom...
Igjen, takk for de gode hilsningene dine Henriette! Du er en flott person!! Klem

Linea sa...

nydelige snø bilder du har tatt.
Elsker slike bilder:)

Klem

Jill sa...

Vi har vært ute en tur i snøen :-)
Deilig for både mor og barn!!!!
Så mange flotte bilder du har tatt!!
Kjempekoselig blogg :-)
Her kommer jeg gjerne igjen!

Blomster i hagen sa...

Du har heilt rett, her på østlandet er med rett og slett nedsnøa. Men eg synes det er kjempe fint, det blir så lyst og fint ute med all snøen. Så er det jo så kjekt å ake og kasta snøball :-)

Ha en fin fin dag!

Therese ~ Fjellrosa sa...

Næh, har dere fått de første vårtegnene allerede dere? Akkurat det er nok flere måneder til her oppe, men erfaringen tilsier at bare vi blir ferdig med mars så går det fort :)