onsdag 10. desember 2008

Adventsenglar


Fann ein artig konkuranse hos http://moseplassen.blogspot.com/, via Lisemorshage, så no tenkte eg at eg skulle hiva meg med. Eg melder herved adventsstaken min, frå no av døypt; adventsenglar, på konkuransen;) Sidan eg allereie har eit innlegg med adventsstaken, og presentasjon av den, kan de kikka der;)
Ha ein flott dag. Me skal til Bergen, og akvariet der storebror skal donera tutten til gullfiskane:)

6 kommentarer:

Jeanette sa...

Kos dere masse i Bergen :o)
Kaldt og flott ver her i dag/kveld!
Flott adventstake du har laget:o)
Takk for Award!
Klem j.

Anne på Moseplassen sa...

så hyggelig at du er med :) og kjempekoslig advenstake!: Jeg hadde bedt mannen om å handle fire kubbelys for å ha til en adventstake, og når han endelig hadde husket på det, så tente han alle fire før jeg rakk å lage noe ut av det.. jaja, ingen adventstake her, men lys har vi lell ;)

Guttemamma sa...

Håper dere har hatt en flott dag i Bergen!! Jeg har hatt fri, stripet hår, bakt lussekatter og laget risboller mao storkost meg!! Klem fra Anette

Lisemoren sa...

Å så spennende. Det er så kjekt med de konkurransene. Staken har jeg jo beundret før, nydelig er den. Er det akvariet som får tuttene nå. Min eldste byttet sin ut i en tohjulsykkel, som min ivrige mann mente hun måtte ha, men hun var jo alt for liten til den de første årene. Men tutten ble borte da. Håper det går like knirkefritt for dere. : )

mali-mo sa...

Så det er på Akvariet de gamle smokkene får nytt liv. Hehe. Malien har aldri villet bruke smokk hun, så vi sparer oss for den avvenningen ;) Håper det gikk bra og at dere holdt dere på beina i de isbelagte gatene her i byen idag!

Ligger en award til deg inne hos meg ;)

Ingrid sa...

Hei! Koselig blogg du har.. herlig julestemning hos deg! :) Kos deg i førjulstida!