lørdag 19. september 2009

Perfekt fredagskveld

 

September 039

Katten og eg har hatt ein deileg, roleg fredagskveld. Katten har sove seg gjennom kvelden og eg.......

September 040

......har kost meg med ein koseleg film, strikketøyet, sjokolade frå Paris og ein god kopp kaffi. Det einaste som manglar er husbonden, som er i Amsterdam, men det gjeld å kosa seg likevel;)

Strikketøyet er mitt nyaste prosjekt, og skal forhåpentlegvis verte ein tunika til frk. dings. Mitt problem er at eg som oftast er lei når eg manglar siste ermet, men denne har korte armar, så det er håp;)

Ha ei flott helg:0)

4 kommentarer:

Veronica sa...

så ut som katten hadde en rolig kveld ja:)

åååå--den filmen så jeg for en stund siden, må innrømme at jeg felte noen tårer på slutten..

Tante Mimmi sa...

Sjå Puse-rus du!
Eg sakna tilogmed katten! Strikkar du?????? E det noko du driv med på det jamne?? Eg har ikkje strikka på hundre år (drar på åra) men no held eg på med eit slikt "putt inni sjal" - så nøgd!;)
Sjåast snart!!!

Lisemoren sa...

Det var en nydelig farge du hadde valgt på strikketøyet ditt. Ser ut som om mønsteret blir lkkert også. Men jeg kjenner til problemet med å få det ferdig. Hvis du visste hvor mange strikketøy jeg har liggende som er halvferdige, sukk.

Jeg får meg ikke til å hive dem heller, så de ligger i boder og på loft.

Rett skal være rett, mye har jeg fått feridg og. Jeg syntes det var en glede å strikke til barna da de var små, men nå vil de ikke gå med det jeg lager lenger.

Håper du holder ut, med korte armer og alt.

Klem fra Lisemoren

Beate sa...

Nydelig farge på strikketøyet. Jeg strikker alltid armene først når jeg strikker. Er så kjedelig å tro en snart er ferdig, men så er det faktisk ganske mye jobb å strikke armer også..