tirsdag 19. mai 2009

Pauseinnslag;)

Brått vart det visst ein liten bloggepause. Mannen reisete til Athen i jobbsamanheng, og vart vekke til natt til 17.mai. Då måtte ho mor trø til for å få alt i orden til feiringa, så blogging rakk eg rett og slett ikkje. Men no er alt i gjenge att - nesten........

Mai 2009 213

Storebror er heime frå barnehagen i dag, med feber og vondt i magen. Dermed vert det ikkje mykje eigen tid for ho mor, men etter å ha lese diverse bøker, og spelt "Se hva jeg kan" - og tapt for 4 åringen, er eg no innvilga ein liten pause, medan Sauen Shawn underheld srotebror. Då nyttar eg høve til å bla i nye blad, og innta litt vitaminer;

Mai 2009 210

Jordbær, banan og appelsin smothie/milkshake. Ferske jordbær, nypressa appelsin, ei halv banan, litt skumma melk, og litt vanilje lettis toppa med ein dæsj kanel - mmmmmmmm.

Mai 2009 120

Mai 2009 167

Mai 2009 190

Mai 2009 200

Eg kan ellers nemna at 17.mai vart feira som seg hør og bør. Bunaden passa med litt hjelp av dei tidlegare nemde damene, men det var god å få han av og putta beina i vatn då dagen var omme;)

Mai 2009 205

2 kommentarer:

Lisemoren sa...

Hei Henrietta. Kjekt å ha deg tilbake. Bra pausen ikke ble lenger. Så nydelige bunader barna dine har på. Hvilken er det storebror har ? Vakkert var det i hvertfall. Jeg så nedover siden din at jeg hadde gått glipp av innlegget om flagget og den dyrekjøpte friheten vår, og ville bare si at det var nydelige ord til ettertanke fra deg. Takk for at du delte dem med oss.

Godklem fra Lisemoren

Guttemamma sa...

Herlig innlegg og skjønne bunadsunger!! Et stk febersyk barn her i dag og...God langhelg,klem fra Anette