mandag 15. juni 2009

Hello Kitty!!!! Goodbye Norway...........

No har det vore stille leeeenge på bloggen min. Ein aldri så liten blogtørke rett og slett. Veka har vore travel, mannen vekkreist og eg har lekt vertskap for litt familie frå Amerika. Altså ikkje tid for blog. Det heile toppa seg i helga med bla 20 års "jubileum" for klassen frå barneskulen på laurdag. Ein utruleg koseleg kveld, som ildsjelene som stod bak fortener ein STOOOOOOOOR takk for. Eg håpar at det ikkje vert 10 år til neste samling. Eg kan stille med Hello Kitty kake til dessert, og stå for kaffikoking, hi,hi;) Sundagen gjekk nemleg med til kakebaking til niesa mi på 7, sin bursdag.

Mai 2009 466

Her er kaka som eg rett og slett er litt stolt av . Eg er ikkje nokon bakemester når det gjeld sukkerbrød, men jammen fekk eg det til. Kaka er laga av to store sukkerbrødbotnar, ein firkanta og ein rund, som eg rett og slett skar til for hand. Så fylte eg kaka med vaniljekrem og ferske jordbær, la på marsipanlokk og laga melis icing av eggekvite, sitron og melis som eg piska. Eg likar enkle løysingar, og syntes eg gjorde eit kupp då eg fann jordbærmelis! Ferdig rosa og med god smak, hurra!!! Kaka vart knallgod, og bursdagsbarnet som hadde jentene i klassen på besøk var stråland nøgd:0) No har eg lova frøken dings ei Hello Kitty kake til bursdagen, som er like om hjørnet.

Mai 2009 386

Sidan me har lyst på fleire dagar som den på biletet over, der me bada heile dagen, set me oss på flyet til Mallorca i morgon. 14 dagar med sol og bad, og laaaaangt vekke frå irriterande telefonar frå mannen sin jobb, juhu!!! No håpar eg berre at det skal plinga på telefonen slik at eg kan henta pakken frå H&M, som skulle vore levert i forrige vekke. Ellers må eg ut å kjøpe Hello Kitty badedrakt og ei McQueen badebukse asap!!! I så tilfelle kan eg legge ut for sal 1 stk sommergarderobe for jente str 98 og gut str110, når me kjem heim............

Mai 2009 353

Då håpar eg de får fint ver her oppe i nord, og så skal eg prøve meg på litt mobilblogging frå Mallorca;) Beklagar at eg ikkje får lagt att komentarar til alle dykk gode blogvener før eg fer, men koffertane ropar.Det er nemleg avreise til Stavanger i kveld då flyet lettar 07.00 i morgon tidleg.  Klem frå meg:0)

10 kommentarer:

Bea sa...

God tur:o)


ps: krysser fingrene at postmannen kommer med pakken din i dag.



Klem fra Bea

Anette {foreldremanualen} sa...

Imponerende kake! God ferie! :-)

Anonym sa...

God tur, kos dere masse i sol og varme!

Guttemamma sa...

Kaken er jo flott,Henriette!! Fikser det meste du:-)
Bildet av frk,Dings er helt nydelig-kos dere masse og litt til i "Syden".!!!
Stor klem fra Anette

Lisemoren sa...

Å så deilig det hørtes ut med en syden tur. Da må dere kose dere masse.

Kaken så utsøkt ut, så jeg skjønner godt at frøken dings vil ha en slik. Men ellers var det siste bildet med syrinblomstene og sommerfuglen min favoritt.


Klem fra Lisemoren

Jeanette sa...

Den kaka var jammen fin :)
smakte sikkert godt også. Ha en flott tirsdag^^,)

Løvetann sa...

Dødskule kaka! Eg imponerte. God tur! Kos dåke

Rosa sa...

Du verda for ei kake!!! Kanskje det er noko å kopiere til søstrene sisters skal feire dagen sin i august?

Håpar de får to nydelege veker på Mallorca - eg er sjølvsagt ikkje det minste misunneleg! *host*

God tur!!

SynnePynne sa...

Det må jeg si, kaka var kjempe fin. Skulle ønske jeg var litt flinkere til slikt.

Nyt ferien med fulle drag, det er veldig flott på Mallorca, dere kommer til å få det fint. Vi skal i hvert fall tilbake har vi funnet ut.

God ferie bloggvenn!

Tussaluso sa...

Ja, det var veldig kjekt å møtes igjen på klassefest. Syns me hadde det veldig koselig, så me får håpe at det ikkje vert 10 år til neste år. Men du veit.... åra går så altfor fort.

Håpar at dåke kosar dåke på Mallorca. Nyt tida godt!